Menu

STAIRWAY TO HEAVEN

Stockholm

Katarina Kyrka
söndag, 10 mars 2019 kl:19:00

STAIRWAY TO HEAVEN
Rockkören DUM, (Domkyrkans ungdomsmusik)
solister och musiker under ledning av Niclas Dahl
Fredrik Bergström trummor
John Eriksson gitarr
Tove Quennerstedt bas
Niclas Dahl keyboards/körledare
Ulrika Björk konferencier
Konsertlängd 1 h 40 minuter

I en konsert baserad på musik av bl a Queen, Avicii, Dolly Parton, Alice Cooper och Joni Mitchell sjunger rockkören DUM (Domkyrkans ungdomsmusik) från Uppsala om livets utmaningar, glädje, sorg och om vårt sökande efter lyckan.

Körledare Niclas Dahl: ”Jag tror de flesta av oss någon gång har drömt om det där perfekta livet utan bekymmer och motgångar, när allt bara flyter på. Jag tror också att de flesta av oss kan enas om att det inte är lika enkelt att känna en himmelsk lycka alla dagar i veckan. Vårt konsertprogram handlar mindre om ”destinationen himlen” och mer om vägen dit, om de bra och kanske mindre bra knep vi tar till för att få en glimt av paradiset.”


Rockkören DUM från Uppsala har sedan starten 2004 grävt djupt i rockens skattkistor. Under se senaste åren har kören bl a sjungit för Kungahuset, spelats in av Sveriges Television och uruppfört ett nyskrivet oratorium. Denna gång blir det ett blandat, lite rockigare program.
”Bra sånger finns det gott om, men det gäller att få till ett program som är både underhållande och samtidigt meningsfullt i en kyrklig kontext. Vi vill försöka ge konsertbesökarna en stark musikalisk upplevelse och i bästa fall också beröra sådant som kanske är svårare att sätta ord på.”


Läs mer om rockkören DUM på www.rockkorendum.se och följ oss på Instagram och Facebo

Datum / Tid

söndag, 10 mars 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Katarina Kyrka

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

90kr - 170kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad