kl: 10:00

Comic Con Stockholm 2021 | Lördagsbiljett

KistamässanDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bSom följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det tyvärr inte möjligt att genomföra Comic Con Stockholm den 11-13 september, utan evenemanget kommer att flyttas till 5-7 mars 2021.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet./b

Har du köpt en fredagsbiljett kommer den vara giltig fredag den 5 mars. Har du köpt en lördagsbiljett kommer den vara giltig lördag den 6 mars. Har du köpt en söndagsbiljett kommer den vara giltig söndag den 7 mars. Har du köpt en familjebiljett kommer den vara giltig söndag den 7 mars.
Weekend- och Artist Alleybiljetter gäller 5-7 mars.

Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet är du välkommen att få pengarna tillbaka via Ticketmaster. Mer information har skickats till den mailadress som användes vid biljettköp.

Önskemål om återköp ska göras senast 2020-06-26


bNordens största event för populärkultur!/b

På Comic Con kan du uppleva aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa aktuella skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. Ta också del av Cosplay-aktiviteter i världsklass eller spela nya spel före alla andra. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små!

bMässans öppettider:/b
Fredag 5 mars, 11-19
Lördag 6 mars, 10-19
Söndag 7 mars, 10-17

bMer info:/b a target=_blankhref=http://www.comicconstockholm.se/www.comicconstockholm.se/a

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-03-06 10:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: