kl: 15:00

Pretty Shitty Kjell 2017

Klubben. Fryshuset. Stockholm


BILJETTER / MER INFORMATION


Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-05-26 15:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Mårtensdalsgatan 2-8, Stockholm


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

795


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Eva Dahlgren Avslutar Sin Sommarturné På Trädgårdsscenen På Skeppsholmen 20 Augusti
PRESS
16 maj
kl: 12:10

Eva Dahlgren Avslutar Sin Sommarturné På Trädgårdsscenen På Skeppsholmen 20 Augusti

I sommar beger sig Eva Dahlgren ut på en sommarturné till väl utvalda platser runt om i Sverige. Hon besöker bland annat Way Out West i Göteborg och den 20 augusti avslutas turnén i en grönskande oas i centrala Stockholm, på Trädgårdsscenen på Skeppsholmen.

Efter nio års musikalisk tystnad återkom Eva Dahlgren 2016, med det starka, vemodigt mjuka och delvis New York-inspelade albumet "Jag sjunger ljuset". Albumet fick höga betyg i bland annat Aftonbladet, DN och Di Weekend och befäste henne som en stilren artist med elegant formulerade texter och melodier. Efter ett ständigt sökande och experimenterande under hela 80-talet, nådde hon sin kommersiella topp med albumet "En blekt blondins hjärta" 1991. Med sina nio Grammisar och tre rockbjörnar är Eva Dahlgren en av våra mest prisbelönta musiker genom tiderna.

I höstas var Eva Dahlgren ute på en omfattande Skandinavienturné som bl.a. belönades med fyra plus i Aftonbladet och beskrevs som "…en musiker på topp". I sommar beger hon sig ut på en sommarturné till väl utvalda platser runt om i Sverige. Den 20 augusti avslutas resan i Stockholm, under öppen himmel med en grönskande trädgård som fond, på Trädgårdsscenen på Skeppsholmen.

- Min första sommarturné. Folkparker. Jag 17 år. Blyg. Halva bandet världsvana amerikanska musiker. Bara killar. Ensamt. Många mil. Skruttig buss. En galen chaufför. Hemlängtan. Vilsen. ... Klicka för att läsa mer

Bild på Årets Monter - En Svensk Lada
PRESS
23 maj
kl: 12:30

Årets Monter - En Svensk Lada

Stockholmsmässan bygger Sveriges coolaste montrar.
I den prestigefyllda tävlingen på The Golden Square Awards blev det en dundrande seger.
Vinnaren: En klassisk svensk lada.

Det hetaste i montervärlden just nu verkar vara en hederlig och luftig svensk lada.

Byggnationen av "The Barn" - Tarketts monter på Stockholm Furniture & Light Fair 2016 - var en utmaning som hamnade på designavdelningen på Stockholmsmässan.

- Eftersom kunden ville lansera ett trägolv, ville vi skapa en varm och gedigen känsla som skulle kännas ombonad och också lite cool, berättar Malin Marceau, designern som fick priset tillsammans med säljaren Maria Rossetti.

Montern i sig var uppbyggd i klassisk svensk stil i form av en lada med träparkettgolv på golvet, väggarna och i taket. För att skapa stämning blev ljussättningen extremt viktig och därför valde man att till exempel täcka taket med svart mesh för att stänga ute övrig belysning.

- Men det roligaste av allt var själva Tarkett-loggan som vi gjorde av 1000-tals handsmidda spikar som spikades för hand enligt en gigantisk mall, berättar Malin Marceau.

Stockholmsmässan var nominerad i kategorin montrar på 50-100 kvadrat och vinnaren utsågs genom röstning av både experter och allmänhet.

Det var andra gången Stockholmsmässan vann ett pris för en monterdesign. Förra gången var år 2013 när Stockholmsmässan vann pris för en installation vid entré... Klicka för att läsa mer

Bild på Conny Bloom - 26/5 Sthlm Rockstars & 27/5 Cc Puben I Gävle
PRESS
22 maj
kl: 18:40

Conny Bloom - 26/5 Sthlm Rockstars & 27/5 Cc Puben I Gävle

FREDAG 26 Maj - STHLM Rockstars är den lyxiga förfesten i historiska lokaler - PURE Nightclub på Birger Jarlsgatan 29 i Stockholm. Det är med stolthet de presenterar CONNY BLOOM med band.

https://www.facebook.com/ConnyBloomOfficial/
Den officiella Facebook pagen berättar: "I love music. Anything from Gypsy Jazz via Reggae/Soul/Funk/Blues to Hard Rock & more. It's all connected in some way." - Grymt känner vi!
Conny Bloom på Spotify

"Börja kvällen hos oss! "- är hela grejen med STHLM Rockstars -  Liveband och Rock Dj med melodisk rock är vad STHLM Rockstars kör.

Förköp via Eventim om man vill säkra en biljett - Biljettlänk via EVENTIM
Biljetter går även att köpa i entrén tills det är slutsålt
Evenemangslänk på FB

STHLM Rockstars på PURE - kl. 20:00 - 23:00
Liveband på scen kl. 21:00 - förbandet Mass Diversity
Rock DJ vid "Lilla baren" från kl. 23:00 - 01:00

LÖRDAG 27 Maj - CC Puben i Gävle - kör CONNY BLOOM en mer avskalad och intimare spelning där han bjuder på låtar från hela sin karriär vilket blir riktigt intressant! Biljettköp i entrén.
Evenemangslänk på FB... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter