Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:30

Greyson Chance

Klubben, (Fryshuset)Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Texassonen Greyson Chance har redan hunnit med det första kapitlet i sin karriär, trots sin ringa ålder. Hur många singer/songwriters har dragit 100 miljoner views på YouTube, och turnerat världen över, innan de ens fyllt 18?

Genombrottet kom via just YouTube och med hans cover på Lady Gagas ”Paparazzi”, inspelad när Greyson spelar på pianot på en skoluppvisning. Klippet plockades snabbt upp av The Ellen Show. Efter det var Greyson popstjärna över en natt. Men det kan vara svårt att omvandla en YouTube-hit till en karriär som respekterad artist.

Det är dags för nästa kapitel i den nu 22-åriga popstjärnan Greyson Chances karriär. Musiken är idag mindre Gaga och för snarare tankarna till artister som Troye Sivan och Sam Smith. Tidigare i år kom albumet ”portraits” som inleds med den perfekta poppärlan ”shut up”, en låt som fungerar som ett signum för den drömska och estetiska popen Greyson skriver och framför idag.

VIP - Meet & Greet
VIP / M&G-paketet inkluderar tidigare insläpp i arenan före ordinarie insläpp, en live akustisk session utförd av Greyson, ett Q & A-segment, och Meet & Greet med foto.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-28 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: