Menu

Greyson Chance

Stockholm

Klubben, (Fryshuset)
lördag, 28 mars 2020 kl:18:30

Texassonen Greyson Chance har redan hunnit med det första kapitlet i sin karriär, trots sin ringa ålder. Hur många singer/songwriters har dragit 100 miljoner views på YouTube, och turnerat världen över, innan de ens fyllt 18?

Genombrottet kom via just YouTube och med hans cover på Lady Gagas ”Paparazzi”, inspelad när Greyson spelar på pianot på en skoluppvisning. Klippet plockades snabbt upp av The Ellen Show. Efter det var Greyson popstjärna över en natt. Men det kan vara svårt att omvandla en YouTube-hit till en karriär som respekterad artist.

Det är dags för nästa kapitel i den nu 22-åriga popstjärnan Greyson Chances karriär. Musiken är idag mindre Gaga och för snarare tankarna till artister som Troye Sivan och Sam Smith. Tidigare i år kom albumet ”portraits” som inleds med den perfekta poppärlan ”shut up”, en låt som fungerar som ett signum för den drömska och estetiska popen Greyson skriver och framför idag.

VIP - Meet & Greet
VIP / M&G-paketet inkluderar tidigare insläpp i arenan före ordinarie insläpp, en live akustisk session utförd av Greyson, ett Q & A-segment, och Meet & Greet med foto.

Datum / Tid

lördag, 28 mars 2020 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Klubben, (Fryshuset)

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250kr - 490kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad