Menu

8/11 THE EXORCIST GBG + LOS MUNDOS

Stockholm

Kollektivet Livet Bar & Scen
onsdag, 8 november 2023 kl:19:00

Live: The Exorcist GBG
Support: Los Mundos (MX)
DJ: Luciano Leiva
Kollektivet Livet Bar & Scen, Stockholm
8e November, dörrar 19.00
195kr + serviceavgift via Tickster.com
Evenemanget har 18-årsgräns.
__
Många band försöker göra vad The Exorcist GBG gör: att skapa tidlös, sinnesutvidgande musik men de misslyckas ofta att nå hela vägen. Exorcist GBG verkar existera i en dimension, ungefär som vår, men som saknar tid på det sätt vi känner till den; tiden är töjbar bakåt och framåt, och genom att vara i denna dimension kan du färdas medan du fortfarande stannar på ett ställe. Kalla det tidsresa om du vill, eller att röra sig utanför tiden snarare. The Exorcist GBG gör detta. Dom når även vår dimension.
Medlemmarna som också finns i bland annat Uran, Tentakel och Osynlige Mann, bildade The Exorcist GBG år 2012 och började med att spela på olagliga teknoklubbar för de verkliga underground medborgarna i Göteborg. Det farliga psykedeliska bandets rykte, som spelar funk på det sätt funk ska spelas, nådde snart Stockholm där dom snabbt blev kult efter muntligt rykte. Under de senaste sju åren har deras följare vuxit exponentiellt!
Los Mundos
Los Mundos slingrar sig ut ur Monterrey, Mexiko som en psykedelisk orm redo att dra blod. Luis Angel Martinez och Alejandro Elizondo slingrar sig längs rifftunga gitarrlinjer och suddig bas, och skär en väg genom psykedelia som hämtar från så olika källor som Beach Boys, Jesus and Mary Chain och skräcklegenden H.P. Lovecraft.
DJ
Luciano Leiva spelar keyboard i band som World Gym och Weirdest Dream. När han får för sig att spela skivor på lokal så blir det en svängig mix av Kraut, psych, disco och rock.

Datum / Tid

onsdag, 8 november 2023 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Kollektivet Livet Bar & Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad