Menu

CRYPTA + NAKKEKNEAKKER + PLAGUEMACE

Stockholm

Kollektivet Livet Bar & Scen
fredag, 29 mars 2024 kl:18:30

Gör dig redo för en kväll av ostoppbart metallkaos med tre spännande internationella band inom sin genre. En helkväll inom metal presenterat av Revival Bookings & Kollektivet Livet.
Crypta - BR
Från Brasiliens djup kommer Crypta, en kraft att räkna med inom death metal-scenen. Bildat 2019 av Luana Dametto och Fernanda Lira, har detta kvartett, inklusive Tainá Bergamaschi och Jéssica di Falchi, krossat scener världen över. Deras senaste album, "Shades of Sorrow," är en ljudlig attack som kommer lämna dig andfådd. Missa inte chansen att uppleva deras vildhet live!
Nakkeknækker - DK
Håll er i skinnet för den danska offensiven när Nakkeknækker levererar en unik blandning av modern death metal med skandinaviska och amerikanska rötter. Trots deras ungdom (från 16 till 20 år) är dessa fem obarmhärtiga krigare här för att bevisa att ålder bara är en siffra inom metalens värld. Förbered er på att bli utplånade av deras våldsamma ljud och energiska scennärvaro!
Plaguemace - DK
Uppståndna från den danska undergroundscenen är Plaguemace en death metal-kraft som kommer få dina ben att skallra. Bildat 2019 har bandet snabbt stigit fram med sin EP "Primal Priest". Deras old-school-sound med en rock n roll-attityd och dånande buzzsaw-ljud lovar en oförglömlig liveupplevelse. Anslut dig till plågan och låt metallens kraft förtära dig!
Evenemanget har 20-årsgräns (18+ med förköp)

Information inför ditt besök på Kollektivet Livet Bar & Scen:

Vi tillåter endast mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper (29.7 cm x 21 cm). Alla väskor genomsöks och inga väskor är tillåtna att hängas in i garderob, oavsett storlek. För mer information se Polisen.se

Dörrarna öppnas vanligtvis cirka 30-60 minuter före live startar. Observera att starttider alltid är ungefärliga.

Våra åldersgränser varierar beroende på evenemangets veckodag, se stadsgardsterminalen.com/faq för vidare information.

Evenemangen är stående om inget annat anges då vi har begränsat med sittutrymme.

Datum / Tid

fredag, 29 mars 2024 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Kollektivet Livet Bar & Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad