Menu

BROOKLYN SOUND x KOLLEKTIVET LIVET – 14 JUNI

Stockholm

Kollektivet Livet Bar & Scen
fredag, 14 juni 2024 kl:21:00

BROOKLYN SOUND x KOLLEKTIVET LIVET – 14 JUNI
Line-up:
? BOKO YOUT ??
Explosiv och oförutsägbar, närvarande och passionerat personlig – som liveakt är @bokoyout något av det mest intressanta som landet har att erbjuda. 2023 års ep AS SEEN ON TV etablerade Boko Youts svängiga afrogrunge. Dessutom hyllades skivan i Dagens Nyheter och tog hem priset på Manifestgalan som Årets Nykomling. Det här är en artist vars konstnärliga universum vi bara sett en glimt av!?
?JOSHUA IDEHEN??
Med sin själfulla röst är Joshua Idehen en gripande historieberättare vars kreativa palett är mångbottnad. Efter att ha varit en viktig del av den engelska jazzscenen har @joshuaidehen bosatt sig i Sverige och etablerat ett eget sound som hamnar i det härliga gränslandet mellan house, gospel och poesi.?
?
?ZIKAI??
Guldcertifierade låtskrivaren Zikai är Sveriges nästa stora musikexport och har blivit omnämnd som Sveriges svar på Ariana Grande. Hennes blandning av R&B, soul och pop med hennes unika melodispråk och ärliga texter gör @iamzikai till en av Sveriges mest intressanta låtskrivare och artister just nu. ?
?
?LADIESLOVE??
DJ-kollektivet Ladieslove (tidigare Ladies Love Hip Hop) grundades 2014 av Linda Nápoles, Natasa Marijana och Rebecca Tegegne. Tillsammans har de som mål att tjejer ska ta för sig på klubbarna i Stockholm och att de är vassa dj:s som är skickliga på att nosa upp ny musik är ett faktum!?
Gratis innan 22.00
Förköp 150:- + service.
I dörren: 200:-

Inför ditt besök på Kollektivet Livet Bar & Scen:

Vi tillåter endast mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper (29.7 cm x 21 cm). Alla väskor genomsöks och inga väskor är tillåtna att hängas in i garderob, oavsett storlek. Se Polisen.se för mer information.

Dörrarna öppnas vanligtvis cirka 30-60 minuter före live startar. Observera att starttider alltid är ungefärliga.

Våra åldersgränser varierar beroende på evenemangets veckodag, se stadsgardsterminalen.com/faq för vidare information.

Evenemangen är stående om inget annat anges då vi har begränsat med sittutrymme.

Datum / Tid

fredag, 14 juni 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Kollektivet Livet Bar & Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad