Spökvandring Med Skådespelare - Halloweenspecial

KöpmantorgetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Låt den elegante greven ta er med på en kuslig promenadteater genom Gamla stans spöklika gränder och torg!

Följ med på en spännande tur och möt dem från en länge förgången tid, såsom bödeln Jürgen Homuth, pestdoktorn och konungamördaren Jacob Johan Ankarström. Möt dem som inte fått vila i frid, de som vill göra sig sedda och hörda för varje levande själ som vågar vandra längs gränder och torg. Hos oss möter du vålnaderna ansikte mot ansikte! Hör deras släpande steg, deras tunga andetag i kylan och de fruktansvärda hostningarna från den svarta döden som drar i gränderna...

Vår vandring bjuder på skickligt skådespel och berättelser om Stockholms missöden där du får lyssna till spännande och kusliga spökhistorier bland Gamla Stans kyrkor, torg och gränder. Karaktärer från Stockholms historia gestaltas och får liv igen

Vandringarna är en utmärkt upplevelse för familjer med barn som gillar kusligheter, för den historieintresserade eller för företagsgruppen.

Vandringarna utgår från Köpmanstorget från statyn St: Göran och draken.
Kusligt välkomna!

Köpmantorget i Gamla stan, Stockholm ligger vid Köpmangatans början, där norra och södra Köpmanbrinken tar vid sista biten ner till Österlånggatan. Här finns en bronskopia från 1912 av skulpturen Sankt Göran och draken. På Köpmantorgets plats fanns fram till 1697 Köpmanporten.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-01 17:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: