Menu

Havana DPrimera & El Chacal LIVE

Stockholm

Kraken
fredag, 27 oktober 2017 kl:18:00

Ritmico presenterar
Havana D’Primera & El Chacal
ÅRETS Kubanska FEST 2017


Kraken, Rökerigatan 1D, 121 62 Stockholm
Fredag 27:e oktober 2017
20:00 – 03:00
Ålder: 18 år


Kom och dansa er varma med Havana D’Primera och El Chacal direkt från Kuba! En kväll fylld av rytmiska toner, fantastiska uppträdanden och explosiv glädje!


El Chacal är ett av de hetaste namnen inom genren reggaeton i Kuba. Artisten började sin musikresa som soloartist 2009 efter samarbete med olika artister. El Chacal har lanserat hits med såväl kubanska som internationella artister och därmed har artisten etablerat sig som en av de främsta inom den växande genren.


Alexander Abreu & Havana D’Primera började sin resa i Kuba 2008. Med en känsla av salsa, latin jazz, funk och afro-cuban har bandet förfört hela det kubanska folket. Ständiga konserter i Kuba har dock inte hindrat bandet från att erbjuda sin musik till omvärlden.


Kvällen till ära har vi även internationella Dj Lao och Freddy Clan samt Sveriges egen Arturo Rojas. Dessa gäster kommer garanterat att fylla resten av kvällen med dans och kärlek!


Därför erbjuder vi er att ta chansen att vara del av en oförglömlig show och fest tillsammans med dess fantastiska artister.

Datum / Tid

fredag, 27 oktober 2017 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Kraken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

590

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad