Menu

Russ - Shake The Globe Tour

Stockholm

Kulturens hus - Stora salen
söndag, 4 september 2022 kl:18:00

AMERIKANSKA RAPPAREN RUSS TILL SVERIGE MED SHAKE THE GLOBE TOUR!

Med hits som What They Want och Losin Control är Russ ett av de mest intressanta namnen det senaste decenniet. Senast han var i Sverige var en stor succe och nästa år är det äntligen dags igen! 4 september 2022 spelar Russ på Fållan i Stockholm!

Den tjugoåtta-åriga rapparen, singer-songwritern och producenten Russ går sin egen väg, i sin egen takt. Genom att göra detta har han bevisat att han inte behöver ett stort bolag för att lyckas få över 10 miljarder streams på Spotify/Apple Music, hamna på Forbes 2019 ”30 under 30,” komma på plats nummer 20 på Forbes ”30 under 30 Cash Kings” för flest slutsålda arenor i både USA och världen över, samt bli en av de mest populära och intressanta rapparna just nu.

Under de tio år som han har släppt musik har 28-åringen skapat ett stort musikarkiv som sammanlagt fått över 10 miljarder streams och över 2,5 miljarder videovisningar. Hans metod var enkel: älska och tro på dig själv helhjärtat och arbeta hårt oavsett vad. I självhjälpsboken ”It’s All in Your Head” inspirerar Russ läsarna till att följa sin egen takt och att övervinna sina största hinder: sig själva.

bInsläpp:/b 19.00

bEventstart:/b 20.00

bÅldersgräns:/b 18 år.

bRullstolsplatser:/b Bokar rullstolsbiljett. 1 fri ledsagare medföljer på samma biljett.

bArrangör: a target=_blankhref=http://www.livenation.sewww.livenation.se/a/b

Datum / Tid


söndag, 4 september 2022 kl:18:00

Plats

Kulturens hus - Stora salen Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Välj stad

Tillbaka Sök

Välj stad