Menu

Konsert: Jill Johnson

Stockholm

Kulturhuset Baksida
fredag, 3 september 2021 kl:17:30

Kulturhuset Finspång och Hugo Finspång fyller 10 år! Det firar vi tillsammans med Jill Johnson! Det här är Jills enda spelning i Östergötland i sommar och hon kommer spela på vår baksida / Hugo's uteservering. Välkomna!


--------


I sommar åker Jill Johnson tillsammans med sin trio ut på en turné i Sommarsverige.


”Jag har nog aldrig tidigare varit så förväntansfull inför en sommarturné förut, längtan har varit stor att få komma ut och möta arrangörer och publik. Turnén har döpts efter min kommande singel, ”Rose Garden”, som är en låt som jag har pratat om att släppa sedan jag var i övre tonåren. Lynn Andersons 70-talshit blir ytterligare en pärla från Music Row i Nashville som jag ständigt återkommer till. – Jill Johnson


”Ur en annorlunda tid har det fötts kreativitet och inspiration och jag har aldrig skrivit så mycket musik själv som jag har gjort under den här perioden, vilket har varit ett stort steg för mig. Även om jag fortfarande skriver med andra så kommer flera låtar på nästa platta varit skapade i stunder när jag önskat att jag varit ute och spelat. Albumet kommer först i höst men som vanligt kommer jag blanda nytt och gammalt på mina konserter, jag kan inte hålla mig från att få spela upp nytt material för min härliga publik för feedbacken är alldeles för värdefull. – Jill Johnson


-------------------------------------------------


Evenemanget är covid-19-anpassat och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har ett begränsat antal biljetter för att kunna hålla avstånd. Restaurang Hugo Bar & Kök följer rekommendationer för restaurang och servering.


Det är viktigt att komma ihåg att råd och rekommendationer om allas ansvar att undvika smitta även gäller dig som besökare eller gäst och att du följer arrangörens eller verksamhetens anvisningar.

Datum / Tid

fredag, 3 september 2021 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Kulturhuset Baksida

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad