Menu

Bruno Råberg Solobas

Stockholm

Kulturhuset - Lilla Studion
lördag, 18 maj 2024 kl:19:00

Upplev en kväll av jazz på "Bruno Råberg - solobas! Bruno kommer att spela material från sin kritikerrosade inspelning för solo kontrabas “Look Inside”. Det blir originalverk samt kompositioner av Duke Ellington, George Gerschwin och Miles Davis. Ta med dig dina vänner och dyk in i en enastående konsertupplevelse på Kulturhusets Lilla Studion. Biljetter finns tillgängliga från endast 150,00 SEK, så se till att säkra din plats för denna unika kväll den 18 maj 2024 klockan 19:00. 
“Det är en stor bedrift att fylla ett helt album med uteslutande engagerande kontrabas.”
Timo Kangas - Lira Musikmagasin
“This is bass playing at its most enchanting.” Ian Patterson – All About Jazz (US)
“Bass virtuoso… remarkable new solo recording, showcasing his deep, resonant timbre…” – Kevin Lowenthal, Boston Globe (US
“Best of Boston 2023” - Boston Globe (US)
Bruno Råberg är en jazz basist och kompositör med en lång internationell karriär. Han spelade med trombonisten Eje Thelin 1974-78 och åkte sen till Boston USA för att studera på New England Conservatory. Han har 14 utgivna inspelningar i sitt eget namn och håller en professur på Berklee College of Music sedan 1986. Han har spelat med många topp namn inom jazzen; Walter Smith III, Kris Davis, Terri-Lyne Carrington, Ben Monder, Donny McCaslin för att nämna några.
Erika Råberg är en svensk-amerikansk konstnär som arbetar med linsbaserade metoder som fotograf, filmare och oberoende curator. Hon har ställt ut arbete på utställningar i USA, Stockholm, London, Berlin och Island, och senast i Vårsalongen på Liljevalchs Konsthall (2024), och på Centrum för Fotografi i Stockholm. (www.erikaraberg.com)

Datum / Tid

lördag, 18 maj 2024 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Kulturhuset - Lilla Studion

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad