Menu

Allsångsvandring I Stockholm (Mindre Grupper)

Stockholm

Kungliga Musikaliska Akademin
lördag, 11 juli 2020 kl:15:00

STOCKHOLM. 3H. NYHET!
Gillar du tanken på en stor dos stockholmsromantik, rolig allsång och spännande historier på en och samma gång? Då borde du boka en plats på vår festliga stadsvandring Allsångsvandring!

Gillar du historia, musik och att promenera runt i Stockholm? Vår glada stadsvandring Allsångsvandring passar unga som äldre och tar oss på en underhållande resa genom vår vackra huvudstad. Här vävs musiken in med omsorg i berättelserna, och ger en djupare (och roligare!) förståelse.

Vår Allsångsvandring tar er genom några av stadens vackraste platser, som Evert Taubes Terrass till Berzelii Park. Längs vägen delar er guide med sig av insikter om olika händelser som betytt mycket för Stockholm, men också dagens samhälle. Mellan berättelserna vankas det livemusik med sång och akustisk gitarr - och du stämmer in i sången om du vill!

När stadsvandringen tar sitt slut i centrala Stockholm har du förhoppningsvis fått njuta av nya insikter, skratt och sång. Vem kunde ana att en Allsångsvandring kunde vara så rolig?!


Mötesplats:
Startplats för turen är Kungliga Musikaliska Akademin.
iVi föreslår att du bär bekväma promenadskor. Som vi brukar säga i Sverige, det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Vi rekommenderar att du klär dig efter väder och säsong. /i

Datum / Tid

lördag, 11 juli 2020 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Kungliga Musikaliska Akademin

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad