kl: 19:00

Svansjön 1617

Kungliga Operan


BILJETTER / MER INFORMATION


Lokal: Stora Scenen

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-06-01 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Gustav Adolfs Torg 2


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

55 - 890


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på
PRESS
19 maj
kl: 10:40

"flashiga Liv" Med Emil Berg

Emil Berg är tillbaka, idag släpps "Flashiga Liv".

Emil slog igenom över natt år 2015 med "Du swipa höger" som idag har nästan 25 miljoner streams på Spotify. Emil har sedan dess följt upp med låtarna "Jag kommer aldrig kunna dö med dig", "Britney" och "Borde kanske dra".

Emils tankar om "Flashiga Liv":

Jag vet inte hur många gånger jag har suttit hemma, scrollat i flöden och tänkt "shit vad allas liv verkar vara så mycket mer livfulla än mitt". Det är drömmiga resor, flashiga kläder, flashiga klubbar, event osv. När man då sitter hemma en lördagskväll med flottiga chipshänder, en uppdrucken 1.5-liters coola och ser alla dessa inspo-konton finns en återkommande tanke. Jag borde styra upp mitt liv. Men handlar verkligen livet om det och för vems skull? I "Flashiga Liv" blandar jag den tanken med feta syntar, falsettsång och ambienta stråksamplingar.

Lyssna på "Flashiga Liv" här.... Klicka för att läsa mer

Bild på Samir Och Viktor På Sommarturné
PRESS
24 maj
kl: 13:10

Samir Och Viktor På Sommarturné

Samir & Viktor är aktuella med nya singeln "Kung", som redan streamats över en miljon gånger. En riktig sommarhit för publiken att sjunga med i under den 18 stopp långa sommarturné som släpps idag.

Under våren har vi sett Samir Badran äga dansgolvet i TV4:s Let's Dance samtidigt som Viktor Frisk gett ut boken "Min superkraft". Men nu sammanstrålar duon igen när de nyligen släppte singeln "Kung", skriven av legendariska Fredrik Kempe.

Lyssna på "Kung" här https://lnk.to/KungMN

Samir & Viktor (Samir Badran och Viktor Frisk) har under de senaste åren haft stora hits med låtarna "Success", "Groupie", "Saxofuckingfon" och förra året medverkade de i Melodifestivalen med "Bada nakna", en låt som direkt gick in som #1 på Spotify. Deras låtar har tillsammans streamat över 100 miljoner gånger på Spotify, och de senaste två åren har de stått för sommarens stora hit.

Turnédatum

26/5 Borgholm, Stationen
27/5 Oskarshamn, Tolvskillingsmarken
27/5 Tomelilla, Tingvalla
28/5 Stockholm, Gröna Lund - Childhood-dagen
16/6 Boden, Bränna Strand
17/6 Sundsvall, Hamnyran
30/6 Sandarne, Club Live
1/7 Skellefteå, Skellefteå Stadsfest
27/7 Visby, Gutekällaren
28/7 Löttorp, Böda Sand
29/7 Sollefteå, Nipyran
30/7 Eskilstuna, Parken Zoo
3/8 Helsingborg, HX festivalen
10/8 Gävle, Cityfest
12/8 Kalmar, Kalmar Stadsfest
16/8 Luleå, STUK
19/8 Ljungby, Ljungbydagarna
26/8 ... Klicka för att läsa mer

Bild på Konstnärsduon Tilpo Tar Fram 100 Målningar På Temat "tro, Hopp Och Kärlek"
PRESS
17 maj
kl: 11:50

Konstnärsduon Tilpo Tar Fram 100 Målningar På Temat "tro, Hopp Och Kärlek"

I år har uppdraget att ta fram Sveriges Allmänna Konstförenings 100-prisverk, en serie om 100 unika verk som förenas av en röd tråd, gått till konstnärsduon Tilpo; Hans Eriksson och Hanna Aihonen. Verken presenteras på SAK:s årliga utställning 3-8 oktober på Konstakademien och detta är enda chansen att se dem alla tillsammans. Tidigare konstnärer som tagit fram ett 100-prisverk har t.ex. varit Christian Partos, Astrid Sylwan och Clay Ketter.

Eftersom världen hårdnat så pass ville konstnärerna att en humanism skulle stå i centrum i 100-prisverket. På temat Tro, Hopp och Kärlek har Tilpo tagit fram 100 målningar som är magiskt realistiska berättelser med smått surrealistiska inslag. Vinnarna i årets konstlotteri får en unik målning och delar samtidigt 100-prisverket med 99 andra. I Tro, Hopp och Kärlek finns en färgstark kolorit blandad med humor och allvar, historiska och samtida scener med många blinkningar till konsthistorien, politiken och samhället i stort och i smått.

Sveriges Allmänna Konstförening (SAK) är en ideell förening med syfte att stötta samtida konstnärer verksamma i Sverige och göra konst tillgänglig för fler. SAK är Sveriges äldsta konstförening, grundad 1832 och öppen för alla intresserade, landet över.

För mer information och pressbilder, vänligen kontakta Anna Hesselbom anna.hesselbom@konstforeningen.se, 070 744 54 48 alt. gå ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter