Menu

Tomas Ledin 70 År, Platinumbiljetter

Stockholm

Kungsbacka Teater
fredag, 25 februari 2022 kl:08:00

Få artister är så djupt sammanlänkade med Sverige som Tomas Ledin. ’En del av mitt hjärta’, ’Sommaren är kort’, ’Hon gör allt för att göra mig lycklig’, ’Vi är på gång’ – listan med svenska hits skulle kunna göras väldigt lång, men klart är att Ledins låtskatt dignar av sånger som tonsatt såväl glädje som sorg under de senaste fem decennierna. Minnen av fester man aldrig ville skulle ta slut, sorg över kärlek som aldrig blev och den eviga drömmen om en bra sommar – Ledins musik har gått vid vår sida genom åren. Många kanske främst förknippar Ledin med hans rockiga klassiker, men sanningen är att hans karriär rymmer mer än de flestas. Progressiv singer-songwriter, schlager, visa och pop – Tomas Ledin har aldrig stannat upp. Aldrig stelnat. Alltid behållit den nyfikenhet och den musikaliska hunger som gjort honom till en av landets mest älskade artister. Det är just denna rika karriär som ska hyllas på Avicii Arena den 25 februari – musiken, människorna och den ömsesidiga kärleken mellan Tomas och publiken.
Den stora festen för att fira Tomas Ledin 70 år kommer att äga rum den 25 februari på Avicii Arena. Tillsammans med namnkunniga gäster och vänner kommer Ledins långa karriär att hyllas och hans breda låtskatt att uppmärksammas i ett unikt format. Jubileumsfesten kommer att bli ett minnesvärt bokslut för de första 50-åren och ett startskott för nästa fas i Ledins karriär, ett nytt efterlängtat album kommer nämligen att släppas under nästa år!

Få artister är så djupt sammanlänkade med Sverige som Tomas Ledin. ’En del av mitt hjärta’, ’Sommaren är kort’, ’Hon gör allt för att göra mig lycklig’, ’Vi är på gång’ – listan med svenska hits skulle kunna göras väldigt lång, men klart är att Ledins låtskatt dignar av sånger som tonsatt såväl glädje som sorg under de senaste fem decennierna. Minnen av fester man aldrig ville skulle ta slut, sorg över kärlek som aldrig blev och den eviga drömmen om en bra sommar – Ledins musik har gått vid vår sida genom åren.

Många kanske främst förknippar Ledin med hans rockiga klassiker, men sanningen är att hans karriär rymmer mer än de flestas. Progressiv singer-songwriter, schlager, visa och pop – Tomas Ledin har aldrig stannat upp. Aldrig stelnat. Alltid behållit den nyfikenhet och den musikaliska hunger som gjort honom till en av landets mest älskade artister.

Det är just denna rika karriär som ska hyllas på Avicii Arena den 25 februari – musiken, människorna och den ömsesidiga kärleken mellan Tomas och publiken.

bTill det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter./b
• Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se.
• Max 4 st biljetter per person.

bFan Guarantee gäller inte för detta event/b

Åldersgräns: 13 år
Arrangör: Live Nation

För ordinarie biljetter se:
a target=_blankhref=https://www.livenation.se/show/1355193/ledin-70/stockholm/2022-02-25/sewww.livenation.se/ledin-70/stockholm/a

Datum / Tid

fredag, 25 februari 2022 kl: 08:00

Plats

Stockholm, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad