Menu

Gather Festival Amanda Bergman, Naomi Pilgrim mfl.

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
torsdag, 14 september 2017 kl:17:00

Fyradagarsfestivalen Gather drar igång sitt musikprogram med konserter och invigningsfest på Kägelbanan.


Gather är en innovationsfestival och konferens med talare och innovationslabb kombinerat med ett gediget musikprogram på Nobelberget, Trädgården och Kägelbanan. Torsdagen den 14 september slår vi upp dörrarna till Kägelbanan med bland annat Amanda Bergman och Naomi Pilgrim på scen.


Amanda Bergman
Singer-songwritern Amanda Bergman från Dalarna har tidigare spelat och släppt ut musik under scennamnen Idiot Wind och Hajen och även som en del av bandet Amason. I februari 2016 släppte hon sin solodebut Docks och har turnerat världen med både First Aid Kit och The Tallest Man on Earth.


Naomi Pilgrim
Svensk-Barbadienska sångaren Naomi Pilgrim som tidigare körat bakom Lykke Li, Agnes och andra artister, slog igenom som soloartist 2013 och mottogs med stora lovord från musikbranschen. Hon släppte sin andra EP Sink like a stone 2016.


Mitú
Denna colombianska elektroniska duon består av Julian Salazar, gitarrist i Bogota’s psykadeliska cumbia-band Bomba Estereo och Franklin Tejedor, mästare i slagverk och Palenque’s rytmiska traditioner. Tillsammans skapar de glittrande analog electronica med influenser från djungelns rytmer och rötter.


Busu
Med nytt album släppt i år, är Europagang-grundaren Busu mest känd för hans eurodance-inspirerande hiphop. Han menar själv att han skapar Europeisk musik och har fått stor uppmärksamhet för sin krispiga stil.

Datum / Tid

torsdag, 14 september 2017 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

315

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad