Menu

Kodaline

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
onsdag, 10 oktober 2018 kl:20:00

Biljettsläpp fredag den 25 maj, klockan 10.00.


Med ena foten i modern popmusik och den andra i gitarrdriven arenarock, har irländska Kodaline kommit att bli ett av indiescenens mest omtyckta band – med fäbless för refränger sjungna för full hals och att kombinera det bästa ur popmusiken med det storslagna ur rockmusiken.


Den senaste tiden har bandet jobbat på sitt kommande tredje album, och den hittills släppta singeln Follow Your Fire vittnar om att det här kan bli bandets mest fulländade verk hittills. Nu kan vi meddela att bandet återvänder till Stockholm och Kägelbanan den 10 oktober.


Med debutalbumet In A Perfect World (2013), och uppföljaren Coming Up For Air (2015), gjorde Kodaline snabbt avtryck som ett band att hålla ögonen på, både hemma på Irland och i Storbritannien och vidare över oceanerna åt båda håll. Barndomsvännerna Steve Garrigan och Mark Prendergast fann alltid gemenskap i rockbandsdrömmarna och spelade ofta i Battle Of The Bands-tävlingar som unga, men blev inte kompletta förrän Vincent May och Jason Boland anslöt. Då började drömmarna besannas, om allsångsrefränger och resor världen runt och fullsatta konsertlokaler och arenor: allt som är verklighet för Kodaline i dag.


Presenteras i samarbete med Luger. Med reservation för ändringar.

Datum / Tid

onsdag, 10 oktober 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad