Menu

bob hund - Klubbspelning 9/4

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
lördag, 9 april 2016 kl:21:00

Bob Hund har flyt. Såväl kreativt som publikt. I somras gjorde de stora, omtalade konserter på Roskildefestivalen, Popaganda i Stockholm och Malmöfestivalen. Den sistnämnda inför 20 000 åskådare. Sommaren följdes upp av en höstturné som med få undantag varit helt slutsåld. De har bland annat sålt ut Göteborgs Konserthus och två kvällar på Debaser Strand i Stockholm.


Höstturnén har några konserter kvar, men redan nu kan vårens turnédatum presenteras.
Turnén tar sin början i sångaren Thomas Öbergs hemstad Helsingborg, på Konserthuset tillsammans med Helsingborgs symfoniorkester. Den följs sedan av två spelningar i Danmark, i Århus och Odense.
I samband med att bandet släpper ny musik i mars drar sedan turnén i gång på allvar. Med start på by:Larm-festivalen i Oslo tar turnén sedan bandet till Göteborg, Malmö och Stockholm för tre konserter per stad samt till Helsingfors för två.


Under turnén i mars kompletteras de vanliga gigen (om man nu kan beskriva en spelning med Bob Hund på det sättet) med en kväll per stad där bandet framför nyskriven musik till den sovjetiska stumfilmen ”Människa med filmkamera” från 1929.
Samarbete med symfoniorkester, stumfilmkonsert och popspelning med Sveriges bästa liveband. I vår fortsätter Bob Hund att vända och vrida på vad konceptet rockband kan vara.

Datum / Tid

lördag, 9 april 2016 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad