Menu

Doug Seegers (US)

Stockholm

Lasse I Parken
lördag, 18 augusti 2018 kl:17:00

Porter & Thorells Syndrom i samarbete med Rootsy Live STHLM presenterar:


DOUG SEEGERS (US)


Lasse i Parken
Lördag 18 augusti
Dörrar: 17:00
Konsert fr.: 19.30
Förköp: 295 kr
Biljetter i dörren: 350 kr


OBS! Endast ståplats. Ett begränsat antal sittplatser finns. Först till kvarn!


Matgäster garanteras sittplats, boka bord på: info@lasseiparken.se
Obs! Begränsat antal platser, boka i tid!


DOUG SEEGERS (US)
För tredje sommaren i följd kommer Doug Seegers till Lasse i Parken. Det är vi mycket glada för. Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i Jills Veranda har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige. Han har sålt platina av sitt debutalbum, legat högt på försäljningslistorna med uppföljaren "Walking On The Edge of the World", duettalbum med Jill Johnson, julalbum och nu senast en hyllning till idolen Hank Williams. Han har gjort omkring 300 konserter och praktiskt taget alla har varit utsålda. Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat.


I april 2018 var Doug Seegers i Los Angeles och spelade in ett nytt album med den högt respekterade producenten Joe Henry. Nya plattan släpps via BMG Music i hela världen i september. Samtidigt är det dags för den amerikanska utgåvan av självbiografin "Going Down To The River" (släpptes på svenska i november 2017).


Som låtskrivare och artist knyter Seegers an till en klassisk tradition i den amerikanska södern. En tradition där gränserna mellan country, soul, rock och blues är osynliga eller i alla fall otydliga. Man skulle mycket väl kunna föreställa sig Doug Seegers skriva låtar med Dan Penn och Spooner Oldham i Muscle Shoals eller med Chips Moman i Memphis. Låtar som Aretha Franklin eller Elvis Presley skulle kunna få hits med. Han skulle utan vidare kunnat hänga med Tony Joe White i Georgia eller med Waylon och Willie i Nashville.


VARMT VÄLKOMNA!

Datum / Tid

lördag, 18 augusti 2018 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Lasse I Parken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad