Menu

Stockholms Visdagar 8/8 CAROLINE AF UGGLAS m fl.

Stockholm

Lasse I Parken
torsdag, 8 augusti 2019 kl:19:00

Senast vi hörde ny musik från Caroline af Ugglas var 2013 med albumet “Jag har katten”, där Melodifestivalbidraget “Hon har inte” fanns med. I vår är Caroline tillbaka, den 22 april är det dags för ett nytt albumsläpp som Caroline själv beskriver som ”mindre poppigt, mera rootsigt, mer gitarrer och mycket mer tyngd”.
På den nya skivan, som bär namnet “Nåväl” har Caroline bytt kreatörsroll med vapendragaren och producenten Heinz Liljedahl. Caroline står nu för produktionen och har för första gången lämnat över även textskrivandet till Heinz som tidigare enbart komponerat musik.


Support:
”Anders F. Rönnblom är unik på åtminstone två distinkta sätt. För det första har han, med utgångspunkt i Dylan och beatpoeterna, skapat ett svenskt rockspråk som är omisskännligt hans eget. För det andra har han under sin drygt fyrtiofem år långa karriär inte gjort en enda irrelevant skiva. Ännu mer imponerande är att han bara under de senaste åren har gett några av sina allra bästa skivor överhuvudtaget; mellan 2013 och 2015 släppte han trilogin ”Landet Folket Jaget”, uppdelad på skivorna ”The Caviar Pizza Man Is Back”, ”The Cosmopolitan Cupcake Conspiracy” och ”The Subliminal Solo Inferno” där han skärskådade tillståndet i Sverige på ett mycket poetiskt men likafullt klarsynt sätt. Ett projekt som ”Landet Folket Jaget” förutsätter en artist med stor kapacitet, just den kapacitet som Anders F. Rönnblom har. av Peter Sjöblom”


Bordsbokning (i mån av plats):
info@lasseiparken.se
Obs det krävs förköpt entrébiljett för bordsbokning

Datum / Tid

torsdag, 8 augusti 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Lasse I Parken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad