Stockholms Visdagar 9/8 Lars Demian & David Tallro

Lasse I ParkenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

LARS DEMIAN & David Tallroth
Denne skald bjuder på visor karaktäriserade av dråpliga, absurdistiska inslag från livet och samhället & har flera gånger jämförts med den amerikanske singer-songwritern Tom Waits. Han har ett 10-tal skivor på sitt samvete och skivdebuterade 1990 med "Pank" som rönte uppmärksamhet för sin originella musik. Genom åren har Demian blivit flerfaldigt Grammisnominerad, tilldelad Fred Åkerstöm – stipendiet samt blivit utsedd till "Årets kurdvän" i Sverige.


Support: Sångerskan och låtskrivaren Jenny Almsenius har sina musikaliska rötter i bluesen och visan. Hon har turnerat ofta och mycket de senaste åren och gjort sig ett namn livemusik-scener i både Sverige och Norge. För sin starka scennärvaro, klara röst, personliga låttexter och bluesmunspel har Jenny mottagit stående ovationer på bland annat Visfestivalen i Västervik, Cornelisdagen och Göteborgs Kulturkalas och hon lovordas av kritikerna allt sedan starten 2006. Tillsammans med sina musiker bjuder hon på medryckande konserter som når ut över scenkanten och in i hjärtat.
Bordsbokning (i mån av plats):
info@lasseiparken.se
Obs det krävs förköpt entrébiljett för bordsbokning11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-09 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: