Menu

Magnus Carlsson - Från Barbados Till Gamla Stan

Stockholm

Lilla Cirkus
fredag, 11 oktober 2019 kl:20:00

Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan

Efter en slutsåld vårturné landar Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan på Lilla Cirkus i Stockholm i höst. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar - och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren 2019 har Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble varit ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen Från Barbados till Gamla stan”. Till hösten får showen sin fortsättning på Lilla Cirkus i Stockholm där Magnus tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Läs mer på: https://www.krall.se
Längd ca. 110min, ingen paus.
Handikappsplatser: Boka via Cirkus Biljettkassan 08-6601020

Datum / Tid

fredag, 11 oktober 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Lilla Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad