OK Noice, Du Lever Bara En Gång på Lilla Cirkus i Stockholm tisdagen den 21 november 2023!
Menu

Noice, Du Lever Bara En Gång

Stockholm

Lilla Cirkus
tisdag, 21 november 2023 kl:18:00

INSTÄLLT! Evenemanget är inställt. Mer information om återlösen av biljetter kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

En av svensk musikhistorias starkaste berättelser blir rockmusikal när Noice – Du lever bara en gång sätts upp på Lilla Cirkus hösten 2020!

När fem tonårskillar från Gustavsberg träffades för att repa i föräldrarnas garage blev det början på en av svensk musikhistorias mest ikoniska band. Med debutalbumet ”Tonårsdrömmar” 1979 och framträdandet i tv-programmet Måndagsbörsen 1980 exploderade bandets popularitet med en dramatisk resa till följd. Nu, 40 år efter bandets genomslag, är det dags att hylla Noice med en genuin rockmusikal på Lilla Cirkus i Stockholm.

Rockmusikalen kommer skildra bandets början och genomslag mellan 1975 och december 1981. Det är en historia som är fängslande, dramatisk, inspirerande och tragisk. Med popidol-status var de älskade av många, samtidigt som de var missförstådda av andra. Noice är ett band med stor integritet som skrev sina egna låtar - ingen skivbolagsprodukt. Det är deras låtskatt som står i centrum när ett ungt bands kamp mellan ljusa och mörka krafter utspelas på Cirkus scen.

År 2020 känns historien om Noice mer aktuellt än någonsin och det är dags för den att upplevas igen av gamla fans och upptäckas av nya!

Åldersgräns: 13 år
Längd: ca 1,5 h utan paus
Arrangör: Kulturbolaget


Noice, Du Lever Bara En Gång
2023-11-21 21:00:00
Stockholm, Lilla Cirkus

Datum / Tid

tisdag, 21 november 2023 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Lilla Cirkus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495kr - 1155kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad