Menu

Toni Holgersson

Stockholm

Lilla Hotellbaren
torsdag, 27 oktober 2016 kl:18:00

"Det kommer inte ut någon närmare eller mer angelägen skiva i Sverige i år.&rdquo Nöjesguiden &rdquoOmöjligt tröttna på Toni Holgersson.&rdquo GP&rdquoRent trollbindande.&rdquo Aftonbladet&rdquoEn stor skiva som kommer att räcka länge.&rdquo NWT&rdquoIngenstans har resultatet varit lika anslående, modernt utan att förlora fotfästet, som det är på »Nordic noir«. Sonic Magazine&rdquoNordic Noir är utan tvekan ett av årets bästa svenska album.&rdquo Borås Tidning
 
Toni Holgersson har en röst som berättar om ett liv som levts. En sångkatalog lång och brokig som hans karriär. Toni Holgersson en del av en svensk vistradition och en av vår tids stora låtskrivare. Efter ett par år utanför rampljuset var det dags för Toni Holgersson att åter påminna oss om hans storhet. Tillsammans med sin son Dante Kinnunen påbörjades arbetet med en triologi skivor, en triologi som avslutades i slutet av augusti när albumet Nordic Noir släpptes.
Skivan har redan hunnits utnämnas till årets bästa album av flera medier och Toni Holgersson är åter tillbaka där han hör hemma hyllad och respekterad.
I början på oktober beger sig Toni Holgersson ut på en riksomfattande turné och besöker c/o Lilla Hotellbaren 27/10.

Lokal: Lilla Hotellbaren

Datum / Tid

torsdag, 27 oktober 2016 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Lilla Hotellbaren

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad