Menu

Thomas Dybdahl

Stockholm

Lilla Hotellbaren
måndag, 22 maj 2017 kl:18:00

22/5 Thomas Dybdahl (NOR) | Support: Ninos DankhaC/O Lilla Hotellbaren, Folkungagatan 47 | T­-bana Medborgarplatsen | 195:- | Dörrar: 18.00 | Live: 20.00 | Åldersgräns: 18 årThomas Dybdahl - OfficialNorges främste singer-songwriter är äntligen tillbaka med nytt album och turné!Multiprisbelönta Thomas Dybdahl är en av de mest begåvade singer-songwriters från den norska musikscenen under de senaste åren. Thomas Dybdahl och hans vackra känslofyllda låtar, som rönt mycket uppmärksamhet internationellt och genererat två norska Grammys, kommer till c/o Lilla Hotellbaren för en konsert den 22/5.
Thomas Dybdahl har precis släppt sitt 7e soloalbum "The Great Plains", ett album som höjts till skyarna av kritierna och lyssnarna.

"Jag har haft turen att få skriva med några av mina favoritmusiker på detta album och jag kan knappt vänta till februari då jag äntligen får dela detta med er. Låtarna på albumet handlar ofta om att vara på en plats i livet där du plötsligt har tid att se dig själv i spegeln bara för att upptäcka att du nästan inte känner igen människan som tittar tillbaka. Sånger om insikten att du inte visste lika väl som du trodde, sånger om barndomen, familjen och sånger om dessa stunder, där du efteråt tydligt kan se vad som var viktigt för allt som kom efteråt. "
- Thomas Dybdahl

Support: Ninos Dankha
Ninos Dankha har släppt 2 album och turnerat flitigt under artistnamnet Prince Of Assyria. 2009 släpptes det kritikerrosade debutalbumet ”Missing Note”; en akustisk resa på tio låtar fyllda med bitterljuv melankoli. Andra albumet, ”Changing Places”, släpptes 2014, en fortsättning på de mångfacetterade utforskningarna av Dankhas mångkulturella inställning i låtskrivandet. 
Nu är han tillbaka under eget namn. Ninos Dankhas grubblande och brutalt ärliga sång har skapat en solid fanskara som sträcker sig långt bortom Sveriges gränser. Hans låtar är laddade med en känslomässig sårbarhet, och handlar om kamp av kärlek, krig, längtan, och förlust av nära och kära.

Lokal: Lilla Hotellbaren

Datum / Tid

måndag, 22 maj 2017 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Lilla Hotellbaren

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad