Menu

Francis And The Lights (Us)

Stockholm

Lilla Hotellbaren
tisdag, 6 juni 2017 kl:18:00

6/6 Francis and the Lights (US)
Lilla Hotellbaren, Folkungagatan 47 | T­-bana Medborgarplatsen
195:- | Dörrar: 18.00 | Live: 20.00 | Åldersgräns: 18 år
 
Francis and the Lights är Francis Farewell Starlite mystiska soloprojekt som exploderade under 2016. Han är snacket på stan i USA. Plötsligt stod namnet att läsa överallt, han hängde med dom coolaste stjärnorna och hans släppte en av förra årets bästa singlar med Bon Iver och Kanye West som features. Det kom tweets från Drake om hans storhet, Chance the Rapper la upp bilder på Instagram från en skönt suddig barrunda tillsammans och två av hans största fans är just Kanye West och Bon Iver. 
Så vem är Francis and the Lights? 
Vi vet inte så mycket mer än att hans debutalbum Farewell, Starlite! från i höstas går på repeat; en slags drömsk r&b med lager på lager av synthar, vemod och sång. Fascinerande, berörande och ett måste. 
Eller "Where the hell did Bon Iver and Kanye West’s new favourite person come from?" som DIY Magazines mycket underhållande artikel börjar. Läs så närmar vi oss kanske något slags svar på gåtan Francis and the Lights; http://diymag.com/2016/09/29/in-a-nutshell-francis-and-the-lights
Mest är vi bara överlyckliga att snacket på stan kommer till Stockholm för en konsert hos C/O Lilla Hotellbaren. Så firar vi vår nationaldag.
 
C/O
c/o som livekoncept hade premiär sommaren­ 2014 på Kalkladan Bungenäs, Gotland, flyttade vidare till Restaurang HAK i Göteborg och hände i hotellbaren på söndagar hos Anglais i Stockholm. Artister som exempelvis Anna Ternheim, Eric Bibb (US), Basia Bulat (CAN), Stefan Sundström, Min stora sorg och Israel Nash (US) har alla uppträtt på c/o. I höstas gick flyttlasset till Scandic Malmen - Lilla Hotellbaren, Södermalm, där c/o framöver presenterar konserter. #coflillahotellbaren
 
Om Scandic Malmen - Lilla Hotellbaren
LHb har­ lyft sig. Scenen är ­högre, längre, dju­pare och ljudet fetare. När live­konceptet c/o flyttar in hos Lilla Hotell­baren är äntligen livescenen Stockholm saknar här; en intim lokal nära sin publik med plats för 300 personer. c/o Lilla Hotellbaren är live­musik med känslan av att det sker i ditt vardagsrum, det är konserter utan filter, här och nu. c/o Lilla Hotellbaren är riktigt bra musik live till ett schysst pris. Ibland är det inte svårare än så.
 

Lokal: Lilla Hotellbaren

Datum / Tid

tisdag, 6 juni 2017 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Lilla Hotellbaren

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad