Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

John Lindberg Trio

Lilla ScenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Plats: Lilla Scen
På scen: 20:00
Biljett: 110 kr i entré eller 240 kr för Gröna Kortet som ger fritt inträde till säsongens alla konserter.

Tre dalkarlar som har den ena, otåligt stampande foten i modern rock och den andra begravd i klassisk rockabilly-mylla. Det pulserande rockabillybandet John Lindbergs Trio kommer till Gröna Lund den 28 juli.

John Lindberg Trios styrka och framgångsrecept är den nästan ångestladdade spela-eller-dö-känslan i kombination med energin, charmen och showen. Nya plattan ”Dig It” (släppts 14 maj) bjuder på JLTs omisskännliga sound. En pulserande, oformlig hybrid av Beatles, Steve Earle, Stray Cats, Elvis, The Sonics, Fabulous Thunderbirds och Led Zeppelin. På pappret ser det nästintill schizofrent ut, men det låter inte ett dugg tokigt. Kom och lyssna själv, på Lilla Scen den 28 juli kl. 20.00.

Mer info: http://www.gronalund.com/sv/scen-show/konserter/john-lindbergs-trio/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-07-28 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:John Lindberg Trio

John Lindberg Trio, Runaway Train på Spotify

Made For Rock N Roll

Runaway Train

John Lindberg Trio, Drunksters på Spotify

Brand New Philosophy

Drunksters

John Lindberg Trio, Don’t Fade Away på Spotify

Made For Rock N Roll

Don’t Fade Away

John Lindberg Trio består av John Lindberg på sång och gitarr, Martin Engström på bas och Joakim Dunker på trummor. Bandet bildades 2004 av John, Joakim och Patrik Backlund som spelade bas vid det tillfället. Bandet är numera känt som John Lindberg Trio eller "JLT". Bandet har gett ut sju album och en singel och skriver merparten av musiken själva. Musiken är en blandning av Rockabilly, Country och Rock'n Roll. Bandet inspireras av Rockikoner såsom Elvis Presley och Chuck Berry, men tar även influenser från äldre Rythm'n Blues hjältar.