Menu

Singelkväll 15 februari

Stockholm

Livrustkammaren
torsdag, 15 februari 2018 kl:18:00

Är du historieintresserad och vill träffa nya människor med samma intressen? Nu har du chansen att lära känna likasinnade under vårens tre singelkvällar med fikamingel i Stensalen.


Den 15 februari är det dags för Axel von Fersens charmkurs: “Jag såg på damerna och visste, att jag kunde ha en fullständig framgång, om jag bara ville.” Axel von Fersens liv är fyllt av makalösa äventyr. I Frankrike får han självaste drottningen på fall, i Amerika blir han tolk åt General Washington. Vill du bli likadan? Axel von Fersens charmkurs är en humoristisk afton med Caroline Donath.


Du får ta del av Axels tips och tekniker för framgång under denna kväll, som lika mycket är en show som charmkurs. Caroline tar dig lekfullt och varsamt med på en resa. Du får lära dig att uppvakta. Caroline har själv spelat Axel många gånger i succémonologen “Jag är Axel von Fersen!”, och är expert på Axels charm.


Tanken är att du ska få praktiska och opraktiska kompetenser för vardagen, direkt från 1700-talet. Kärlekens spel är tidlöst. Charmkursen är för kvällen speciellt anpassad för singlar eller för den som kommit ändå, utan att vara det.


Vi inleder kvällen med mingel i Stensalen.


“Riktigt roligt.. njuter av att tillbringa en afton i Donath/von Fersens storslagna sällskap.” DN, om Carolines förra föreställning Jag är Axel von Fersen


“Var på teatern, det var tarvligt som vanligt.” Axel von Fersen


FAQ


KOMMER AXEL ATT VARA DÄR?
Axels ande finns med på plats, allt för att få dig fullfjädrad i finess. Han röst är mörk och sammetslen. Caroline, som också är nyexad röstcoach, kan lära dig hur man gör.


JAG KÄNNER LÄNGTAN EFTER FRAMGÅNG. KAN AXEL HJÄLPA MIG?
Ja, det kan han.


Caroline Donath är skådespelerska, dramatiker, litteraturvetare och logonom (röstcoach). Hennes största succé "Jag är Axel von Fersen!” har spelats på bl.a. Södra Teatern, Riddarhuset, Riksteatern, Drottningholms slottsteater och har turnérat i Sverige på bl.a. Löfstad och Mälsåkers slott, på det senare tillsammans med Herman Lindqvist. Hon är specialiserad på olika röster och på att använda sig av ett autentiskt historiskt material.

Datum / Tid

torsdag, 15 februari 2018 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Livrustkammaren

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad