Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Future Islands (Us)

MünchenbryggerietDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Då den amerikanska synthpoptrion Future Islands 2014, efter tre album på mindre skivbolag, släppte skivan ”Singles” på det legendariska bolaget 4AD gick de från att vara omtalade till att bli stjärnor. Till stor del berodde det på hitsingeln ”Seasons (Waiting For You)”.

Efter att ha framfört den hos David Letterman blev Future Islands en internetsuccé med miljontals YouTube-visningar av framträdandet och då året skulle summeras rankade bland andra Pitchfork ”Seasons (Wating For You)” som årets bästa låt.

Efter tre års väntan är Future Islands äntligen tillbaka med nytt material. Singeln ”Ran” dryper av samma oemotståndliga basdriv som trion tidigare har skämt bort oss med och över det ligger Samuel T. Herrings röst och leder vår uppmärksamhet i rätt riktning.

När Future Islands kommer till Münchenbryggeriet 31 oktober är de aktuella med albumet ”The Far Field.

Münchenbryggeriet (ursprungligen Münchens bryggeri) är ett mäss- och konferenscenter som ligger vid Söder Mälarstrand på Södermalm i Stockholm.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-10-31 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Future Islands

Future Islands, Ran på Spotify

The Far Field

Ran

Future Islands, Seasons (Waiting On You) på Spotify

Singles

Seasons (Waiting On You)

Future Islands, Time On Her Side på Spotify

The Far Field

Time On Her Side

Future Islands är ett amerikanskt synthpopband bildad i Greenville, North Carolina, men numera baserad i Baltimore, Maryland. Bandmedlemmarna är sångaren Samuel Herring, keyboardisten Gerrit Welmers och gitarristen och basisten William Cashion, de har dock sällskap av Michael Lowry, som spelar trummor, när bandet är på konsertturnéer. Bandet bildades 2006.