Movits!

MünchenbryggerietDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Movits! är en av de akter som jobbar i utkanten av det svenska musikundret men som ändå drar storpublik både på hemmaplan och internationellt. Över hundra miljoner streams och ett decennium av turnerande världen över vittnar om bandets globala framgångar. Nu är de tillbaka i modern tappning men med samma säregna sound och som alltid mot en fond av blåsinstrument och tunga beats.


Movits! har länge utmärkt sig för att vara en av Sveriges starkaste liveakter och har turnerat non-stop de senaste tio åren. I år valde de dock att ta en paus för att fokusera på fyra exklusiva Sverigespelningar i Stockholm, Göteborg, Luleå och Malmö.


”Efter vårt första speluppehåll på ja, någonsin, är vi otroligt peppade på att få kicka igång den här turnén på allvar. Detta blir utan tvekan det bästa vi gjort hittills! Ny musik, ny produktion och på de fetaste spelställena vi kan tänka oss.”


Tio år har gått sedan debuten med ”Äppelknyckarjazz” och nu står det klart att Movits! femte album ”V” blir ett dubbelalbum. Första skivan släpps den 1 november och föregås av låtar som ”Gumbo”, ”Ohio” och ”Hett Kol”.


18 år


Münchenbryggeriet (ursprungligen Münchens bryggeri) är ett mäss- och konferenscenter som ligger vid Söder Mälarstrand på Södermalm i Stockholm.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-12-15 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Movits!

Movits!, Halvvägs på Spotify

Huvudet bland molnen

Halvvägs

Movits!, Placebo på Spotify

Dom fo?rso?kte begrava oss, dom visste inte att vi var fro?n

Placebo

Movits!, Na Na Nah! på Spotify

Ut ur min skalle

Na Na Nah!