Menu

Death Cab For Cutie

Stockholm

Münchenbryggeriet
måndag, 15 juni 2015 kl:20:00

Death Cab For Cutie till Sverige

Nu står det klart att ett av världens främsta indierockband kommer till Stockholm den 15 juni. Death Cab For Cutie, som började som ett soloprojekt från Bellingham, Washington, utvecklades under 2000-talets första decennium till en av indierockens största succé-historier.

Efter den första LP:n ”Something About Airplanes” (1998) har de släppt album på album, turnérat världen runt, satt hjärtan i brand hos konsertbesökare och blåst recensenter av stolarna med sin detaljrika indierock.

Albumet ”Plans” (2005) blev både Grammy-nominerat och låg på Billboards albumlista 47 veckor i sträck. Med albumet följde singlarna ”I Will Follow You Into The Dark” och ”Soul Meets Body”, två spår som inte undgick en enda musikälskares mp3-spelare när de kom.

Nu har det äntligen blivit dags för ny musik. Den 30 mars släpps albumet ”Kintsugi” och enligt bandet själva låter det som ”Death Cab For Cutie, in the best way”.

Det var hela nio år sedan Death Cab For Cutie senast besökte Stockholm. Nu är det alltså åter dags: den 15 juni på Münchenbryggeriet. Yes!

Åldersgräns 18 år.

Dörrar kl 19.00 / Start ca kl 20.00

Arrangör: www.luger.se

Münchenbryggeriet (ursprungligen Münchens bryggeri) är ett mäss- och konferenscenter som ligger vid Söder Mälarstrand på Södermalm i Stockholm.

Datum / Tid

måndag, 15 juni 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Münchenbryggeriet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad