Halestorm

MünchenbryggerietDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Halestorm med Lzzy Hale i spetsen återvänder till Sverige
Det hör till vanligheten att Halestorm spelar för fulla arenor och när de var i Stockholm i mars var Tyrol inget undantag. Ledda av den oerhört omtyckta sångerskan Lzzy Hale är nu rockgruppen från Pennsylvania på väg till Sverige igen! 15 februari på Münchenbryggeriet i Stockholm och 16 februari på Trädgårn i Göteborg är det som gäller!

Halestorm har gått som tåget de senaste åren och en av höjdpunkterna var helt klart när bandet vann en Grammy 2013 för ”Best Hard Rock/Metal Performance”. Det innebar att man var det första bandet ledda av en kvinnlig sångerska som någonsin vunnit eller ens nominerats i kategorin! Sedan dess har det mesta pekat spikrakt uppåt för bandet som turnerat världen över, där man säljer slut större och större lokaler och arenor hela tiden.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 320 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Konsert ca kl 19.30
Insläpp kl 18.00

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.se


Münchenbryggeriet (ursprungligen Münchens bryggeri) är ett mäss- och konferenscenter som ligger vid Söder Mälarstrand på Södermalm i Stockholm.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-02-15 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Halestorm

Halestorm, I Miss The Misery på Spotify

The Strange Case of...

I Miss The Misery

Halestorm, Amen på Spotify

Into The Wild Life (Deluxe)

Amen

Halestorm, I Get Off på Spotify

Halestorm (Deluxe)

I Get Off