Menu

Conscious Speed Dating STHLM

Stockholm

Martina Stål På Stockholm Healing Center
fredag, 19 april 2024 kl:18:30

Vi bjuder in till en kväll i kärlekens tecken med medvetna djupa möten och spännande, roliga övningar. Förbered dig för att möta underbara människor som är öppna och redo att mingla, samtala, dricka kaffe och kanske mer ????
Vi firar livet och kärleken tillsammans ??
Det här eventet är för singlar som vill möta singlar med intresse av personlig utveckling, träning, dans, natur, miljö, hälsa, meditation, yoga, andlighet mm. En önskan till medveten närvaro som kanske är svårt att finna på dejting-ställen.
På vårt speed dating event kommer du få göra flera spännande övningar för att kunna skapa närvaro och djup i mötet med andra.

eye-gazing,
dela från hjärtat
samtal som leder till djupare utforskande

Alla aktiviteter är guidade och vi skapar ett varmt, hållet och tryggt rum för dig att utforska möten i. För det är bara när vi känner oss trygga, öppna och avslappade som vi vågar visa vårt autentiska unika underbara jag för andra. Så första delen av eventet handlar det om att landa in i dig själv. När vi är redo möter vi sen potentiella partners i närvaro.
I slutet av aktiviteten får du en möjlighet att på ett enkelt sätt ge dina kontaktuppgifter till de singlar du skulle vilja träffa igen för en fika eller dejt.
Vi välkomnar singlar som intresserade av medveten närvaro och personligt växande. Vi bjuder in singlar som är:

för män som söker kvinnor och omvänt
singlar som önskar att gå på djupet med en person
mellan 30-60 år

Vårt mål är att föra samman ett lika stort antal män som kvinnor och öppnar upp för 14 platser av vardera könet. Så boka och betala din biljett omgående för att säkra dig en plats. Blir du sjuk kan du sälja din biljett till en person med samma kön (ingen återbetalning). Personnen uppger ditt namn i kassan.
Pris: 450 kr
ADRESS: St Eriksplan, Karlbergsvägen 54, Stockholm Helaing Center
Dörren öppnar 18.00 stänger 18.30 då vi börjar & vi håller på till ca 21.30
Vi serverar life bubbel (alkoholfritt) & snacks i pausen.
Varmt varmt välkommen ?
Martina Stål
OBS. Vid förhinder kna biljett säljas/skänkas till personer av samma kön. Ingen återbetalning. Be dem bara meddela ditt namn i dörren och att biljetten är bytt.
Om Martina: Martina är Civilingenjör och Beteendevetare (psykologi), Existentiell samtalsledare, Steg 1 i Psykoterapi (Steg1 - under handledning). Martina arbetar som terapeut och har utvecklat den populära kursen "Den Intuitiva vägen" och håller retreats på Öland. Hon hämtar inspiration från Existentiell filosofi, Neurobiologi, Anknytning, Affektfokuserad terapi och andlighet. Martina driver också festkonceptet Chilli CoCreate.
www.martinastal.com](martinastal.com)

Datum / Tid

fredag, 19 april 2024 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Martina Stål På Stockholm Healing Center

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 450

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad