Stäng reklam
Menu

Sunnan

Stockholm

Maxim
lördag, 22 februari 2025 kl:20:00

Sunnan är Film, Spaghetti Soul. Manifestationen av en ny genre, som hyllar klassisk estetik och Morricone-liknande ljudlandskap. Neo-nostalgi..
Sunnan, fem vuxna främlingar, möttes och bildades genom att sammanföra tre oväntade händelser: en pandemi som skapade ett rum i tiden, utsikten från ett gigantiskt panoramafönster beläget i en lada i Sunnanhed, vilket gav medlemmarna ett ofrånkomligt filmiskt perspektiv. Och slutligen ett slumpmässigt möte med en legend från Stockholms 90-tals-rave-scen i rummet bredvid, delandes oortodoxa instrument och excentriska filosofier, vilket tände en gnista för bandet i den skapande processen. Medlemmarna, alla välkända musiker och artister i det svenska musiklivet, skulle aldrig ha hittat varandra eller sitt sound om det inte vore för dessa faktorer. Idén om ljudet kom undermedvetet, en gemensam längtan efter låtar som förkroppsligar känslan av att titta på en gammal film som "Paris Texas".
Deras debutalbum Cinema släpptes i augusti i år och ledde omedelbart till Veckans hit i P3 med Wild Horses. Deras första headlineshow i Stockholm sålde slut på några dagar och den Dagens Nyheter har utropat Sunnan till det bästa som finns just nu.
Detta är början på en filmisk resa.


Sunnan
2024-10-25 20:00:00
Stockholm, Fasching



Sunnan
2024-11-29 18:00:00
Göteborg, Nefertiti

Datum / Tid

lördag, 22 februari 2025 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Maxim

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad