Menu

Per Holknekt -föreläsning #1000!

Stockholm

Maximteatern
onsdag, 3 maj 2017 kl:19:00

Profile agency presenterar:
Per Holknekt föreläsning #1000!

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Vi öppnar Maximteaterns dörrar och välkomnar er att lyssna på Pers föreläsning nummer 1000, med känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

”Per bjöd verkligen på sig själv och trollband publiken vid vårt event.”

Per har inte bara hunnit startat 31 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst. Efter föreläsningen signerar Per böcker och minglar.

Föreläsningen är 1 timme och 30 minuter lång.
Medverkande: Per Holknekt
Dörrarna öppnas 18:00 för mingel. Drinkbiljett och ett signerat exemplar av Pers biografi ingår.


För direktkontakt och frågor: charlotte@profileagency.se


”Per Holknekts känslosamma men ändå sakliga dragning lämnade ingen oberörd. Under de senaste 20 åren har jag inte upplevt en talare som berört så många. Den positiva och äkta tonen kommer att stanna kvar hos oss länge…”


”Tack Per

Huset byggdes 1945-1946 efter ritningar av arkitekt Ernst Grönvall. Byggmästare var Nils Nessen. Från början användes byggnaden som studio för Radiotjänst (numera Sveriges Radio). Det kallades "Karlaplansstudion" och härifrån sändes bland andra underhållningsprogram som Karusellen, Lille Fridolf och Frukostklubben. Först 1967 byggdes studion om till teater och biograf.

Datum / Tid

onsdag, 3 maj 2017 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Maximteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

400kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad