Shirley Clamp - Nästan 20 År På Scen Om Man Avrundar Uppåt

MaximteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Shirley Clamp – Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt

Som den första artisten med en helt egen show så gör Shirley Clamp nu sin första egna föreställning.
”Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt” är en berättelse om en människa med en stor röst och ett svajigt självförtroende. Som efter att blivit bortvald av sin pappa ger sig in i en bransch som går ut på att bli vald.
Om 4 år och 7 månader så är det 20-årsjubileum och om man ska räkna exakt så har hon faktiskt jobbat med musik sedan -97.

Välkomna till Maximteatern och en helt egen kväll med Shirley Clamp och hennes låtskatt, och tvivel, och allt hon velat göra på företagsgig men inte fått för att folk har varit för fulla.

Medverkande: Shirley Clamp med liveband
Manus: Shirley Clamp
Regi William Spetz

Premiär den 7 november 2019

För handikapp-tillgänglighet, gruppbokningar eller övriga frågor.
Vänligen hör av er till biljetter@maximteatern.com

Huset byggdes 1945-1946 efter ritningar av arkitekt Ernst Grönvall. Byggmästare var Nils Nessen. Från början användes byggnaden som studio för Radiotjänst (numera Sveriges Radio). Det kallades "Karlaplansstudion" och härifrån sändes bland andra underhållningsprogram som Karusellen, Lille Fridolf och Frukostklubben. Först 1967 byggdes studion om till teater och biograf.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-08 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: