The Mamas

MaximteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Med premiär den 1 december slår Maximteatern upp dörrarna till denna smäktande julkonsert med THE MAMAS. Tillsammans med sex av Sveriges främsta musiker kommer de att bjuda på allt ifrån välkända klassiker till moderna jullåtar i en intim och exklusiv miljö.

THE MAMAS har genom ett fantastiskt år kantat av framgångar och miljontals TV-tittare erövrat Sverige! Med kraftfulla röster och enastående utstrålning har dessa Leading Ladies skapat sig en ny och självklar plats på den svenska musikhimlen.
Maximteatern presenterar nu stolt möjligheten att få uppleva dem live!

THE MAMAS är en grupp sångerskor som fick sin början ihop när de handplockades som kör till John Lundvik vid hans framträdande i svenska Melodifestivalen 2019 med bidraget ”Too late for love”.

Resultatet blev slående, inte bara för John utan även för THE MAMAS när de sjöng hem vinsten i finalen på Friends Arena. Detta efter att bidraget fick högsta poäng, inte bara av publiken, utan också av samtliga medverkande juryländer vilket aldrig tidigare inträffat. Ett historiskt ögonblick.

Idag är THE MAMAS officiellt en grupp på 3 sympatiska superdivor med talang utöver det vanliga! Sången är magi. Likaså scennärvaron. De har en ”superstar-output” som är svårslagen.

Vad kan inleda julen bättre än THE MAMAS och konserten A Christmas Night to Remember på Maximteatern?
En minnesvärd och genuin upplevelse för alla musikälskare utlovas.

Medverkande:
THE MAMAS
Liveband bestående av sex musiker

Föreställningen är ca 1. 15 utan paus


För handikapp-tillgänglighet, gruppbokningar eller övriga frågor. Vänligen ring 08-30 11 00 alt. biljetter@maximteatern.com

Huset byggdes 1945-1946 efter ritningar av arkitekt Ernst Grönvall. Byggmästare var Nils Nessen. Från början användes byggnaden som studio för Radiotjänst (numera Sveriges Radio). Det kallades "Karlaplansstudion" och härifrån sändes bland andra underhållningsprogram som Karusellen, Lille Fridolf och Frukostklubben. Först 1967 byggdes studion om till teater och biograf.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-12-06 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: