The Mamas

Maximteatern



Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Fantastiska The Mamas är tillbaka med A Christmas Night To Remember!



Med premiär den 27 november slår Maximteatern upp dörrarna till succekonserten A Christmas Night To Remember med The Mamas.

Tillsammans med sex av Sveriges främsta musiker kommer de att bjuda på sina egna jultolkningar i denna intima och exklusiva miljö.



2020 är året när dessa skönsjungande artister har slagit igenom stort. Med kraftfulla röster och enastående utstrålning har dessa Leading Ladies skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen.



Maximteatern presenterar nu stolt återigen möjligheten att få uppleva dem live!

Premiär 27 november kl 19.30

Föreställningen är ca 1. 20 utan paus


För handikapp-tillgänglighet, gruppbokningar eller övriga frågor. Vänligen ring 08-30 11 00 alt. biljetter@maximteatern.com

Huset byggdes 1945-1946 efter ritningar av arkitekt Ernst Grönvall. Byggmästare var Nils Nessen. Från början användes byggnaden som studio för Radiotjänst (numera Sveriges Radio). Det kallades "Karlaplansstudion" och härifrån sändes bland andra underhållningsprogram som Karusellen, Lille Fridolf och Frukostklubben. Först 1967 byggdes studion om till teater och biograf.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-12-06 16:00


Plats/Lokal:

Adress:



Fler tillfällen: