Menu

Gränsland

Stockholm

Maximteatern
lördag, 11 juni 2022 kl:19:00

Information om eventet: Att glömma sorg och smärta, att leva i ständigt ljus, det kan kännas lockande för vem som helst. Men vad händer om ditt förflutna förändras, all sorg försvinner och du förblir lycklig? Vem är du då? Finns du då kvar?

“Ingen dag utan natt, och bara där lyser stjärnor för dig. Så vänd dig om, möt dig själv, våga se vem du är.”

Musikalen Gränsland är en påminnelse om att allting omkring dig formar dig och den du är. Sen är det upp till dig att förvalta ditt arv, sätta gränser för vad du lämnar i ditt förflutna och skapa ditt livs väv. Vi får följa Sara på jakt efter sin far och på en resa i sitt förflutna. En resa i verkligheten och en resa i Lyckans land. Väljer hon evig lycka eller kan hon försonas med sitt förflutna?

Insläppstid kl: 18:40
Spellängd: 3 timmar
Start kl: 19:00

Huset byggdes 1945-1946 efter ritningar av arkitekt Ernst Grönvall. Byggmästare var Nils Nessen. Från början användes byggnaden som studio för Radiotjänst (numera Sveriges Radio). Det kallades "Karlaplansstudion" och härifrån sändes bland andra underhållningsprogram som Karusellen, Lille Fridolf och Frukostklubben. Först 1967 byggdes studion om till teater och biograf.

Datum / Tid

lördag, 11 juni 2022 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Maximteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad