Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

BOX med Henrik Fexeus

MaximteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

HENRIK FEXEUS
BOX
En afton med förbryllande manipulationer och rent rackarspel

Tankedomptören är tillbaka! Efter två framgångsrika produktioner är Henrik Fexeus äntligen tillbaka. I den helt nyskrivna föreställningen BOX som han skrivit tillsammans med Morgan Alling får publiken följa Henriks personliga resa. Från åttaåringen som försökte förstå varför folk gör som de gör, till hur han blev intresserad av det mänskliga beteendet – och hur han lärt sig styra det.

BOX handlar om våra minnen och erfarenheter, vilka boxar vi väljer att vara i. Vad händer om man ändrar på någons minnen, eller någons bild av verkligheten? I BOX kan publiken aldrig vara säker på vad de verkligen varit med om - och vad de tror har hänt. Med sylvass precision tränger Henrik rakt in i publikens innersta tankar och minnen. Det är en rolig, personlig och underhållande föreställning, samtidigt angelägen och otäckt spännande. Med en halsbrytande final som aldrig gjorts tidigare och sannolikt aldrig kommer göras igen är det här Henriks mest ambitiösa projekt hittills.

BOX- I regi av Morgan Alling

Henrik Fexeus är känd för att avslöja hur våra hjärnor fungerar. Han har skrivit sju böcker i ämnet som spridits över hela världen, och under våren har han gjort experiment i TV4 Nyhetsmorgon för att visa hur vi kan påverka vårt eget beteende. Henrik har även synts och hörts i olika tv- och radioprogram som ex. Hjärnstorm och Kärlekskoden på SVT, Talang i TV4, och Dilemma i Mix Megapol. På scen har vi lärt känna honom som en psykologisk illusionist, när han med nästan oroväckande exakthet både avläser och påverkar publikens tankar.


Huset byggdes 1945-1946 efter ritningar av arkitekt Ernst Grönvall. Byggmästare var Nils Nessen. Från början användes byggnaden som studio för Radiotjänst (numera Sveriges Radio). Det kallades "Karlaplansstudion" och härifrån sändes bland andra underhållningsprogram som Karusellen, Lille Fridolf och Frukostklubben. Först 1967 byggdes studion om till teater och biograf.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-09-26 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: