Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

BOX med Henrik Fexeus

MaximteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Tankedomptören är tillbaka!

Efter två helt utsålda Sverigeturnéer är Henrik Fexeus äntligen tillbaka på scenen i Stockholm. Den här gången med den helt nyskrivna föreställningen BOX av Henrik Fexeus och Morgan Alling.

Henrik är känd för att avslöja hur våra hjärnor fungerar. Han har skrivit sju böcker i ämnet som spridits över hela världen, och varje vecka under våren gör han experiment i TV4 Nyhetsmorgon för att visa hur vi kan påverka vårt eget beteende.

Med föreställningen BOX vill Henrik nu prova något nytt och målet är att våga ge publiken en mer intim upplevelse än vad de kanske har fått tidigare.
Precis som i hans två tidigare föreställningar, SinnesCirkus och I Ditt Huvud, blandar Henrik Fexeus även denna gång sin föreställning med psykologi, teater och magi för att skapa illusionen av kunna tränga rakt in i våra huvuden. Men hur mycket är egentligen på riktigt?

- Allt och inget, skrattar Henrik. Jag ljuger lika ofta för publiken som jag talar sanning. Men jag är åtminstone ärlig med det. Det viktigaste är publikens upplevelse av vad som händer. Jag får ofta mail från folk mitt i natten som fortfarande funderar på hur det hela gick till.

Till sin hjälp har Henrik denna gången tagit hjälp av komikern och skådespelaren Morgan Alling som bl a är känd från de nya Sune-filmerna och för sin oförglömliga insats i Let’s Dance.


Huset byggdes 1945-1946 efter ritningar av arkitekt Ernst Grönvall. Byggmästare var Nils Nessen. Från början användes byggnaden som studio för Radiotjänst (numera Sveriges Radio). Det kallades "Karlaplansstudion" och härifrån sändes bland andra underhållningsprogram som Karusellen, Lille Fridolf och Frukostklubben. Först 1967 byggdes studion om till teater och biograf.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-11-06 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: