Morgan Alling Show - en föreställning om kärlek
Stockholm
Maximteatern
tisdag, 10 november 2015
kl:19:30
Morgan Alling Show – en föreställning om kärlek har hyllats unisont av publik och media och blev en stor succé på sin turné genom Sverige. I höst landar showen på Maximteatern – endast fem föreställningar!
I Morgan Alling Show – en föreställning om kärlek använder Morgan Alling sin varma humor och spexande personlighet för att berätta om sin uppväxt. Det är en underhållande historia som blandar allvar med humor, standup med slapstick och hisnande fysisk komik med en berättelse om konflikträdsla.
DEN HÄR KILLEN ÄR GJORD FÖR ATT UNDERHÅLLA” skrev Sundsvalls tidning och Västerbottens-Kuriren beskrev showen som en “SORGLIG, VACKER, ÄRLIG OCH VÄLDIGT ROLIG FÖRESTÄLLNING SOM FÖRTJÄNAR ATT SPELAS FÖR STORA PUBLIKER”.
Pressröster om Morgan Alling Show – en föreställning om kärlek:
Morgan Alling växlar, på ett vilt och unikt sätt, mellan humor, allvar, sorg och värme. Och detta med en hisnande fysisk komik”
/GT, betyg 4 av 5
Lysande enmansshow”
/Skaraborgs Läns Tidning
en uppväxtberättelse med högt underhållningsvärde och en show som visar prov på vilken mångsysslare Morgan Alling är”
/Värmlands Folkblad
Det bjöds på slap stick, stand up, clownerier och interaktivitet (...) Det funkar ju när man som Alling är bra på allt detta.
/Folkbladet, betyg 4 av 5
Strålande (...) Den här killen är gjord för att underhålla och med hjälp av sin kropp och själ berätta historier. ”
/Sundsvalls tidning, betyg 4 av 5
underhållande och gripande självbiografisk föreställning”
/Gefle Dagblad
Morgan Alling show är en sorglig, vacker, ärlig och väldigt rolig föreställning som förtjänar att spelas för stora publiker
/Västerbottens-Kuriren
Det är vansinnigt roligt, men jag fattar inte hur karln undgår att slå ihjäl sig”
/Östgöta Correspondenten, betyg 4 av 5
Huset byggdes 1945-1946 efter ritningar av arkitekt Ernst Grönvall. Byggmästare var Nils Nessen. Från början användes byggnaden som studio för Radiotjänst (numera Sveriges Radio). Det kallades "Karlaplansstudion" och härifrån sändes bland andra underhållningsprogram som Karusellen, Lille Fridolf och Frukostklubben. Först 1967 byggdes studion om till teater och biograf.