Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Morgan Alling Show - en föreställning om kärlek

MaximteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Morgan Alling Show – en föreställning om kärlek har hyllats unisont av publik och media och blev en stor succé på sin turné genom Sverige. I höst landar showen på Maximteatern – endast fem föreställningar!

I Morgan Alling Show – en föreställning om kärlek använder Morgan Alling sin varma humor och spexande personlighet för att berätta om sin uppväxt. Det är en underhållande historia som blandar allvar med humor, standup med slapstick och hisnande fysisk komik med en berättelse om konflikträdsla.
 
DEN HÄR KILLEN ÄR GJORD FÖR ATT UNDERHÅLLA” skrev Sundsvalls tidning och Västerbottens-Kuriren beskrev showen som en “SORGLIG, VACKER, ÄRLIG OCH VÄLDIGT ROLIG FÖRESTÄLLNING SOM FÖRTJÄNAR ATT SPELAS FÖR STORA PUBLIKER”.
 
 
Pressröster om Morgan Alling Show – en föreställning om kärlek:
Morgan Alling växlar, på ett vilt och unikt sätt, mellan humor, allvar, sorg och värme. Och detta med en hisnande fysisk komik”
/GT, betyg 4 av 5

Lysande enmansshow”
/Skaraborgs Läns Tidning

 en uppväxtberättelse med högt underhållningsvärde och en show som visar prov på vilken mångsysslare Morgan Alling är”
/Värmlands Folkblad

Det bjöds på slap stick, stand up, clownerier och interaktivitet (...) Det funkar ju när man som Alling är bra på allt detta.
/Folkbladet, betyg 4 av 5

Strålande (...) Den här killen är gjord för att underhålla och med hjälp av sin kropp och själ berätta historier. ”
/Sundsvalls tidning, betyg 4 av 5

 underhållande och gripande självbiografisk föreställning”
/Gefle Dagblad

 Morgan Alling show är en sorglig, vacker, ärlig och väldigt rolig föreställning som förtjänar att spelas för stora publiker
/Västerbottens-Kuriren
 
Det är vansinnigt roligt, men jag fattar inte hur karln undgår att slå ihjäl sig”
/Östgöta Correspondenten, betyg 4 av 5


Huset byggdes 1945-1946 efter ritningar av arkitekt Ernst Grönvall. Byggmästare var Nils Nessen. Från början användes byggnaden som studio för Radiotjänst (numera Sveriges Radio). Det kallades "Karlaplansstudion" och härifrån sändes bland andra underhållningsprogram som Karusellen, Lille Fridolf och Frukostklubben. Först 1967 byggdes studion om till teater och biograf.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-11-11 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Morgan Alling

Sven Robert Morgan Alling, ursprungligen Persson, född 8 juni 1968 i Mölndal, är en svensk skådespelare, manusförfattare och regissör. Han är brorson till Siw Malmkvist.


Alling studerade vid Teaterhögskolan i Malmö 1987-1990. Han har senare arbetat mycket ihop med sin forne klasskamrat Lasse Beischer och de har medverkat tillsammans i flera olika TV-produktioner. En tidig humorserie var Fritt Fall men deras genombrott blev Tippen, som var sommarlovsprogram i SVT 1993-1994. Ett annat program han medverkade i var ett litet förprogram inför julkalendern Mysteriet på Greveholm år 1996.


Idag bor Alling på Södermalm i Stockholm, där han skriver, regisserar och spelar i både komiska och seriösa teater-, film- och TV-uppsättningar.


Våren 2009 deltog Alling i TV 4-programmet Let's Dance, i vilket han slutade trea. Han berättade i sitt sommarprogram den 25 juli 2009 om sin svåra uppväxt i foster- och barnhem. 1972, fyra år gammal, sändes han till Vidkärrs barnhem i Göteborg.


År 2010 letade han efter en Julia i programmet Jakten på Julia, i samband med att han skulle sätta upp musikalen Romeo och Julia på Göta Lejon i Stockholm. Samma år gavs hans bok Kriget är slut ut av bokförlaget Forum.


År 2011 var han med i TV 3:s program Det blir bättre i samarbete med Rädda Barnen. I programmet berättar han om sin svåra uppväxt och barndom för att hjälpa andra inse att det blir bättre. Han håller också ett tal i slutet av filmen för att hjälpa andra.