Menu

Work in Progress - Betner + Soran Ismail

Stockholm

Maximteatern
tisdag, 8 december 2015 kl:19:30

EXTRAFÖRESTÄLLNING !

Work in Progress är en känd företeelse i England som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arena-turné via mindre teatrar. Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för standups utveckling än Magnus Betnér. Ingen svensk komiker har heller jobbat mer på en främst brittisk men även en internationell arena. Därmed är det en rimlig förlängning att han blir först att ge sig ut på med en Work in Progress-turné.

Dessutom kommer Magnus att inför premiären på Maximteatern i Stockholm skriva 40 min nytt var kväll, vilket förmodligen aldrig hänt vare sig i England, Sverige eller någon annstans. Efter de tre helt unika kvällarna på Maxim så åker föreställningen vidare på turné genom Sverige där det är tänkt att materialet fortsätter leva och utformas.

På samtliga föreställningar kommer Magnus ha med sig en support som kör ca 30 minuter innan paus.


Huset byggdes 1945-1946 efter ritningar av arkitekt Ernst Grönvall. Byggmästare var Nils Nessen. Från början användes byggnaden som studio för Radiotjänst (numera Sveriges Radio). Det kallades "Karlaplansstudion" och härifrån sändes bland andra underhållningsprogram som Karusellen, Lille Fridolf och Frukostklubben. Först 1967 byggdes studion om till teater och biograf.

Datum / Tid

tisdag, 8 december 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Maximteatern

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

225kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad