Menu

German Village Och Bierfest Stockholm

Stockholm

Medborgarplatsen
onsdag, 24 maj 2017 kl:12:00

GERMAN VILLAGE OCH BIERFEST STOCKHOLM


Voras Bierfest handlar om mycket mer än öl! Under en lång helg kan du uppleva roliga saker för hela familjen.

Du hittar bland annat en tysk by med trähus som säljer äkta Bratwurst och andra autentiska tyska produkter. I den exklusiva “Sekt Garden” kan du avnjuta ett glas av det utsökta och berömda tyska mousserande vinet Sekt. I den bayerska “Bier Garten” kan du njuta vårt urval av 3 handgjorda och underbara bayerska ölsorter.

På kvällen kan du besöka bayerska FestTent. Där erbjuds en tysk DJ show, dansgolv och servicepersonal iklädda Lederhosen och Dirndl. Här sitter man i långa traditionella bänkar och kan njuta av en Mass och Schnitzel som i en äkta tysk Bierfest.

BIER- OCH SEKTGARTEN

Njut av en färskbryggd bayersk bier i solen. Sitta ute i vår Biergarten och tillsammans med dina vänner eller familj. Njuta av en äkta bratwurst också kanske? Vi vill skapa en känsla av du är i Alperna för en timme eller två. I bakgrunden hörs Oomph musik. Kom förbi och har en bra stund. Sekt Garden är ett litet tips.

MAT

På festivalen erbjuder vi dig ett urval av mat från Tyskland och Österrike. På så vis får du verkligen smak av Tyrolen.

BAYERSKA FESTTENT

På kvällen (och Lördag eftermiddag) kan du prova det världsberömda bayerska sättet att festa. Vår DJ vill att du dansar på vårt dansgolv och även på bänkarna. Njuta av en Mass öl eller två medan du sjunger med Anton aus Tirol eller Walk 500 Miles. Vår servicepersonal i Lederhosen och Dirndl som tillsammans med ett festklätt tält erbjuder en perfekt festkväll. Ta med dina vänner, kollegor eller kunder och boka en trevlig kväll!

Datum / Tid

onsdag, 24 maj 2017 kl: 12:00

Plats

Stockholm, Medborgarplatsen

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

Gratis

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad