Menu

Anders F Rönnblom med band & gäster - EXTRAKONSERT

Stockholm

Melodybox
söndag, 17 december 2023 kl:17:00

ANDERS F MED BAND & GÄSTER - EXTRAKONSERT!
På allmän begäran adderar vi en extrakonsert söndag 17 december. Dessutom på matinétider, insläpp 16.00, konsert 17.00. Varmt välkomna!
Det blir en konsert som kommer att hedra minnet av vår kära basist Björn ”Agge” Aggemyr som i höst har lämnat oss efter en tids sjukdom. Agge gjorde närmare 450 konsert med AFR Band och Bravado Bravado, samt medverkade på ett 100-tal musik- och videoinspelningar.
Det blir en konsert med blandade F-låtar från sex årtionden! Det blir också den officiella releasekonserten för den nya skivan Underground Vol.3. Och naturligtvis blir det, för alla som längtat, äntligen en konsert med Det Är Inte Snön Som Faller.
Varmt välkomna!
FÖR DEN HUNGRIGE
Kvällen till ära finns det möjlighet att förköpa Hamburgare med en touch av jul. Både kött och vegetariskt finns. OBS! Serveras endast mellan kl. 16.00 - 17.00 och kan ej köpas på plats.
INFO: Insläpp kl 16.00. Konsert kl 17.00
??????OM MELODYBOX: En mötesplats för de musikintresserade. "Mysigt ställe. Bra musik. Kostar inte skjortan. Rolig inredning. Fin scen." är vad återkommande konsertbesökare har sagt om Melodybox. Här finns bar och enklare tilltugg.
??????**OM PORTER & THORELLS SYNDROM: **Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.
??????OM BILJETTKÖP: För samtliga konserter erbjuder vi Ticksters evenemangsförsäkring.
I samverkan med Bilda.

Datum / Tid

söndag, 17 december 2023 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Melodybox

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad