Menu

Stigar Och Andra Vägar

Stockholm

Midsommargården
tisdag, 6 juni 2023 kl:15:00

Välkommen på dans och tårtfest den 6 juni. Föreningen Midsommargården står värd för två härliga dansföreställningar och efter varje föreställning bjuder vi på tårta.
Föreställningen Stigar och andra vägar i Stora salen på Midsommargården. 
Stigar och andra vägarFrån 8 årEn sprakande danskonsert med värme och närvaro som går rakt in i kropp och själ. Om att skicka vidare, gå före och följa efter… Musikerna Anna, Mischa och dansaren Linnea trampar nya stigar tillsammans. Hur tar traditioner plats i vår tid? Magiskt fiolspel, mäktigt slagverk och modern dans möter nordisk folkmusik. På slutet bjuds publiken upp till en gemensam stig! Med nykomponerad musik sätts samtida folkmusik och modern dans i fokus för barnpubliken. 
Föreställningens ide grundar sig i tanken om att balansera traditionell förankring med att utmana och spränga gränser kring vad folkdans, scenkonst och folkmusik förväntas vara.Av och med Anna Möller, Mischa Grind och Linnea Sundling
Kompositör: Tomas Björkdal
Dans & tårtfest på 6 juni arrangeras av Föreningen Midsommargården i samarbete med Dansistan/Cirkusistan. Med stöd från Stockholm Stad. Söderbergs Bageri och Hemköp Telefonplan bidrar till tårtkalaset.

Datum / Tid

tisdag, 6 juni 2023 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Midsommargården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad