Menu

Marvel, Star Wars

Stockholm

Miva Fine Art Galleries
fredag, 20 november 2015 kl:11:00

I november ser vi en ny Marvel-kollektion, från en galax långt långt borta, landa i våra gallerier.

Denna samling av ikoniska serietidningsomslag firar en av de mest kända filmserierna någonsin som fångar kampen mellan gott och ont, som både Star Wars och Marvel förknippas med.

Det ryktas att George Lucas tog kontakt med Stan Lee i mitten av 1970-talet när den första Star Wars-filmen fortfarande var i produktion. Med ett tidlöst koncept, komplexa, väldragna karaktärer, samt en underliggande kamp mellan gott och ont, erkände Stan Lee - som är ansvarig för att ha skapat några av de mest ikoniska superhjältarna i populärkulturen idag - något speciellt i den spirande franchisen, och så föddes Marvel Star Wars-serietidning. Publicerad mellan 1977-1986, var det den första serietidnings adaptionen av Star Wars och ett möte mellan två mycket inflytelserika kreativa talanger som visade sig bli en succé på dess release.

Skriven och ritad av några av våra största serietidningskonstnärer och illustratörer, inklusive Carmine Infantino, Walt Simonson och Al Williamson, samt utvald, sammanställd och handsignerad av Stan Lee, hyllar den nya kollektionen några av de mest minnesvärda Star Wars-figurerna. Han Solo, Luke Skywalker, Prinsessan Leia, Stormtroopers, R2-D2, C-3P0 och den största skurken genom tiderna, Darth Vader, gör alla ett framträdande i serien. Den nya kollektionen består av sex bilder, både i boxed canvas och giclée print på papper.

Den nya Star Wars-filmen The Force Awakens förutspås att sätta rekordet för den största globala box-office öppningen i december, men innan dess, missa inte denna episka nya samling av konst i limiterad upplaga, och bli först att äga en bit av den ikoniska popkulturens historia.

Konstverken är planerade att släppas i våra gallerier den 20 november. Observera att vi endast får in ett set på canvas och ett på papper per galleri, då det redan varit mycket efterfrågan på konstverken. Konstverken visas fysiskt i galleriet först onsdagen den 25 november, men finns till försäljning från och med den 20 november. Kontakta oss för mer information om pris och tillgänglighet.

May the force be with you, always

Datum / Tid

fredag, 20 november 2015 kl: 11:00

Plats

Stockholm, Miva Fine Art Galleries

Karta (Google)

Typ

Konst/Utställning

Kostnad

Gratis

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad