Menu

Svenska Akademien

Stockholm

Mosebacketerrassen
tisdag, 14 augusti 2018 kl:19:30

Den legendariska gruppen Svenska Akademien gör comeback! Den 14 augusti kommer de till Södra Teatern och Mosebacketerrassen för en glad och energifylld konsert.


– Mosebacketerrassen är en av Stockholms pärlor. Nu när vi ska spela där igen är vi supertaggade och jag kan lova massor av energi. Vi ska bjuda på det bästa från hela vår låtkatalog, allt från liveklassiker till sånt som sällan spelats på konserter förut, hälsar Sture Allén den Yngre från bandet.


Gruppen bildades i Landskrona i slutet av 90-talet och debuterade med EP:n Snapphaneklanen 2001. De följande sex åren släppte de fyra fullängdsalbum och skapade sig snabbt en stor fanbase över hela Sverige. Svenska Akademien har nominerats till P3s Guldmicken och gjort sig kända för sina hejdlösa konserter. Fartfyllda och energiska framföranden tillsammans med politiskt skarpa texter.


Senast Svenska Akademien spelade tillsammans var för fem år sedan. Senast de var i Stockholm var det just på Mosebacketerrassen, just den 14 augusti. I sommar gör de äntligen om det. Svenska Akademien live på Stockholms bästa utomhusscen är ett måste!


Ses den 14 augusti på Mosebacketerrassen, sommaren 2018!


Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen:
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering:
Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.


Svenska Akademien
2024-04-20 20:00:00
Örebro, Frimis Salonger



Svenska Akademien
2024-08-24 19:30:00
Blandat, LANDSKRONA, Citadellet Landskrona

Datum / Tid

tisdag, 14 augusti 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Mosebacketerrassen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

290

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad