Menu

Linnea Henriksson på Mosebacketerrassen

Stockholm

Mosebacketerrassen
lördag, 7 september 2019 kl:19:30

Prisade Linnea Henriksson är en av landets mest älskade artister, med en alldeles egen röst och helt unik äkthet. Den 7 september ger hon en exklusiv sensommarkonsert på Stockholms bästa utomhusscen – Mosebacketerrassen.


Tre soloalbum, en julshow, ett antal programledarjobb och ett ännu större antal utmärkelser. Sedan Linnea Henriksson slog igenom i början av 2010-talet har mycket hänt och när hon 2018 var med i Så mycket bättre stod det än mer klart att här har vi en av landets främsta. Med sina tolkningar av de andra artisternas låtar lockade hon fram både gåshud och glädje, något som hon också framkallar hos publiken på sina konserter.


Linnea Henriksson har samarbetat med Avicii, Gyllene tider och Petter, men mer än något annat står hon stadigt på egen hand som soloartist och låtskrivare av känslofulla och vardagsnära låtar som träffar rätt i hjärtat. Med sitt tredje album, självbetitlat Linnea Henriksson, visade hon upp sin berättarskicklighet i texter som andas så mycket här och nu som det bara går. Albumet utnämndes, med all rätta, till Årets pop på P3 Guld-galan tidigare i år.


Hon är känd för sin unika publikkontakt och ordet ”genuin” är det som alla som sett Linnea live återkommer till. Missa inte en genuint härlig konsertkväll under bar Stockholmshimmel på Mosebacketerrassen den 7 september!


Presenteras i samarbete med LiveNation. Med reservation för ändringar.


Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.
Fotografering: Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.

Datum / Tid

lördag, 7 september 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Mosebacketerrassen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

355

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad